Νομιμοποίηση δύο λιμενίσκων από Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Αιγιαλείας
Στο πλευρό των κατοίκων, επαγγελματιών και συλλόγων, που αντιδρούν στην πρόθεση κατεδάφισης των λιμενίσκων σε Διακοπτό και Κρυονέρι Ακράτας τίθεται το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Αιγιαλείας.
Στο πλευρό των κατοίκων, επαγγελματιών και συλλόγων, που αντιδρούν στην πρόθεση κατεδάφισης των λιμενίσκων σε Διακοπτό και Κρυονέρι Ακράτας τίθεται το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Αιγιαλείας, το οποίο κάνει προσπάθεια υπαγωγής τους στον νόμο 4495/17 για τη νομιμοποίησή τους.
Ως γνωστόν, «τρέχει» εργολαβία ύψους 600.000 ευρώ για κατεδάφισή τους, με τον Σύλλογο του Διακοπτού ήδη να έχει προσφύγει στο ΣτΕ, έχει προσβάλει την απόφαση του διαγωνισμού της κατεδάφισης και τα μέλη του τονίζουν πως η κατασκευή μόνο παράνομη δεν είναι, καθώς υπάρχει και εξυπηρετεί 53 χρόνια. Ξεκαθαρίζουμε μάλιστα ότι δεν προτίθενται να αφήσουν τις μπουλντόζες να περάσουν και θα εμποδίσουν την κατεδάφιση, ακόμη και με τα σώματά τους!
Ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αιγιαλείας Ανδρέας Οικονόμου έκανε γνωστό πως έχουν υποβληθεί δύο αιτήσεις στη λήξη της προθεσμίας για ένταξη των δύο κατασκευών σε Κρυονέρι και Διακοπτό, στον νόμο του 2017 για τις νομιμοποιήσεις και πως αναμένει απάντηση. «Εχουμε κάνει τις δικές μας ενέργειες στον βαθμό που μπορούμε να τρέξουμε κάποιες διαδικασίες και ευελπιστούμε να τα καταφέρουμε» δήλωσε.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Συντάξεις Σεπτεμβρίου 2026: Πότε πάνε ΑΤΜ οι συνταξιούχοι
AI slop: Το φαινόμενο που κατακλύζει τα παιδικά βιβλία και τα platforms
Η Ευρυδίκη εμφανίστηκε στην Αλυκή Αιγίου ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
Voucher Παιδικοί Σταθμοί ΕΕΤΑΑ: Τα 9 «κρυφά» λάθη που πετούν έξω τους γονείς
Πανάκριβα τα Xbox στην ΕΕ: Έως και 200 ευρώ αύξηση στις κονσόλες
Μάρκος Σεφερλής: Η πολιτική δεν είναι ο προορισμός μου, εγώ δεν μπορώ να πω ψέματα
Μπορούν όντως οι σκύλοι να καταλάβουν ότι είστε άρρωστοι;
Τιμήθηκε από τον Δήμο Αιγιαλείας ο Αιγιώτης επιστήμονας Θέμης Προδρομάκης ΦΩΤΟ
