ΝΟΠ: Προς παραμονή ο Κουνδουράκης, σύντομα η απόφαση

Από την πρώτη στιγμή είχαμε γράψει πως στόχος της διοίκησης του ΝΟΠ είναι να ξεκινήσει σύντομα ο σχεδιασμός τόσο της ανδρικής όσο και της γυναικείας ομάδας για τη νέα σεζόν.
Στους άνδρες, όπου χρονικά προηγούνται, έχουν ήδη γίνει οι πρώτες κινήσεις και μία από αυτές είναι η παραμονή του Βασίλη Κουνδουράκη στην τεχνική ηγεσία.
Ο Κουνδουράκης άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στους 3,5 μήνες που βρέθηκε στον πάγκο του ΝΟΠ. Πρόκειται για έναν εργατικό προπονητή, που δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην αξιοποίηση και εξέλιξη των νεαρών αθλητών, μοντέλο που επιθυμεί να διατηρηθεί από την διοίκηση του ΝΟΠ.
Σύμφωνα με πληροφορίες της «ΠτΔ» του έχει ήδη γίνει πρόταση ανανέωσης με τις πιθανότητες να συνεχίσουν οι δύο πλευρές μαζί να είναι ιδιαίτερα αυξημένες.
Σύντομα θα γίνει συνάντηση των δυο πλευρών για συζητηθούν όλα τα δεδομένα, να τεθούν επί τάπητος οι στόχοι που θα έχει η ανδρική ομάδα, αλλά και τα οικονομικά ώστε μέσα στις επόμενες 15 ήμερες να παρθούν οριστικές αποφάσεις.
Από εκεί και πέρα, λόγω του υποβιβασμού στην Α2 Εθνική, θα υπάρξουν αλλαγές στο ρόστερ. Σίγουρη θεωρείται η αποχώρηση των Μπιοκανίν και Χάντζιτς, ενώ διαφοροποιήσεις αναμένονται και στο ελληνικό στοιχείο της ομάδας.
Ο Άγγελος Λάμπατος θα συνεχίσει τις σπουδές του στην Αθήνα και, ως εκ τούτου, αναμένεται να αγωνιστεί σε ομάδα της πρωτεύουσας. Ήδη έχει δεχθεί προτάσεις, με τον ΝΟΠ να μην μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην αποχώρησή του, καθώς η μετακίνησή του συνδέεται άμεσα με ακαδημαϊκούς λόγους.
Ισως υπάρξουν και άλλες αποχωρήσεις, χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να έχουν διαρρεύσει συγκεκριμένα ονόματα, ωστόσο θα παραμείνουν όλα τα ταλαντούχα παιδιά πάνω στα οποία θα στηριχθεί η επόμενη ημέρα.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News