Νοσοκομείο Αγιος Ανδρέας: Σήμερα η συνάντηση εργαζόμενων – Πλεύρη για το κτιριακό

Βασικό θέμα της σύσκεψης, του σωματείου εργαζομένων «Ιπποκράτης» και του υπουργού Υγείας, το οξυμένο κτιριακό πρόβλημα που αντιμετωπίζει το νοσοκομείο.

Υπουργός Υγείας

Σήμερα Πέμπτη 3/11/2022, θα πραγματοποιηθεί η αναβληθείσα συνάντηση του Σωματείου Εργαζομένων του «Αγίου Ανδρέα» με τον υπουργό Υγείας Θάνος Πλεύρη με βασικό θέμα το οξυμένο κτιριακό πρόβλημα που αντιμετωπίζει το νοσοκομείο.

Οπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Σωματείο «το φλέγον αυτό ζήτημα δεν αφορά μόνο τους εργαζόμενους, αλλά όλους τους πολίτες της Δυτικής Ελλάδας και των Ιονίων Νήσων διότι το Νοσοκομείο μας μαζί με το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου επωμίζονται τον κύριο όγκο περίθαλψης των κατοίκων αυτής της περιοχής και με βάση τις υπάρχουσες υποδομές δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες αυτές. Γι’ αυτό και εμείς είχαμε καταστήσει όλους τους φορείς της περιοχής μας κοινωνούς αυτού του προβλήματος.

Το υπουργείο από τη δική του πλευρά πρότεινε στη συνάντηση να παρευρίσκεται μόνο το Σωματείο και όχι οι εκπρόσωποι των φορέων. Εμείς από την πλευρά μας και ως εργαζόμενοι που βιώνουμε αυτό το πρόβλημα, επειδή, επιθυμούμε να προχωρήσει τάχιστα το ζήτημα επίλυσης του κτιριακού προβλήματος, αποδεχθήκαμε την πρόταση του υπουργού διότι προσδοκούμε από αυτήν τη συνάντηση απτές δεσμεύσεις για τη δρομολόγηση του χρονοδιαγράμματος υλοποίησης του έργου».

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ