Νοσοκομείο Αγρινίου: Οργανώνεται το Ακτινοδιαγνωστικό Τμήμα

Μπαίνει σε πλήρη λειτουργία το Ακτινοδιαγνωστικό Τμήμα του νοσοκομείου Αγρινίου

Αγρίνιο

Για τη λειτουργία του ακτινοδιαγνωστικού τμήματος του νοσοκομείου Αγρινίου συνεδρίασε το ΔΣ του Γενικού Νοσοκομείου Αιτωλοακαρνανίας των νοσηλευτικών μονάδων, Αγρινίου – Μεσολογγίου.

Το θέμα, συζητήθηκε έπειτα από εισήγηση του διοικητή του ιδρύματος και πρόεδρο του ΔΣ, Μιχάλη Σερασκέρη, για την ανάγκη της εύρυθμης λειτουργίας του τμήματος, το ΔΣ κατέληξε σε ομόφωνη απόφαση.

Οπως αναφέρεται στην απόφαση και σύμφωνα με την κοινή υπουργική απόφαση «Οργανισμός Γενικού Νοσοκομείου Αγρινίου», άρθρο 6, «διάρθρωση της ιατρικής υπηρεσίας στον εργαστηριακό τομέα, προβλέπεται ακτινοδιαγνωστικό τμήμα το οποίο αποτελεί μία ενιαία οργανική δομή».

Κατά συνέπεια για λόγους αποτελεσματικότερης και αποδοτικότερης λειτουργία του τμήματος, όλο το ιατρικό και το παραϊατρικό προσωπικό (ΤΕ Ραδιολογίας – Ακτινολογίας, ΔΕ Χειριστών Ιατρικών Συσκευών) αυτής της δομής του ακτινοδιαγνωστικού τμήματος, θα παρέχει τις υπηρεσίες του σε όλα τα επιμέρους αντικείμενα του (ακτινολογικό, υπέρηχοι, αξονικός και μαγνητικός τομογράφος).

Ακόμη, τέλος, θα καταρτίζεται ένα ενιαίο πρόγραμμα εφημερίας του ιατρικού προσωπικού και ένα ενιαίο πρόγραμμα βαρδιών του λοιπού προσωπικού του.

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ