Νοσοκομείο «Μεταξά»: Έστειλαν φάκελο με θηλιά και μάσκα με τη λέξη «δολοφόνος» στον αναπληρωτή διοικητή
Η ανακοίνωση του Νοσοκομείου
Ο αναπληρωτής διοικητής του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Πειραιά, κατέθεσε μήνυση κατ’ αγνώστων «για φάκελο που έλαβε, ο οποίος περιείχε θηλιά και μια μάσκα, με τη λέξη «δολοφόνος» να αναγράφεται επάνω σε αυτή.
Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Κυριακής (29/12), ο αναπληρωτής διοικητής Σαράντος Ευσταθόπουλος μετέβη στο Α.Τ. Δημοτικού Θέατρου και υπέβαλε έγκληση σε βάρος του αγνώστου δράστη, για τα αδικήματα «διατάραξη της λειτουργίας δημόσιας Υπηρεσίας» και «απειλή».
Ο φάκελος εστάλη μέσω ταχυδρομείου και παρελήφθη στις 1/11 από το Τμήμα Πρωτοκόλλου του Νοσοκομείου. Παραλήπτης ήταν ο αναπληρωτής διοικητής και περιείχε μία θηλιά και μία ιατρική μάσκα μίας χρήσης, στην οποία αναγραφόταν η λέξη «δολοφόνος».
Η ανακοίνωση του Νοσοκομείου
Μάλιστα, το Νοσοκομείο εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται ότι, «ο Διοικητής του Νοσοκομείου Μεταξά κ. Σαράντος Ευσταθόπουλος κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου, σχετικά με την παραλαβή φακέλου με απειλητικό περιεχόμενο.
Τη διαλεύκανση της υπόθεσης έχουν αναλάβει οι αρμόδιες αρχές, στις οποίες υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη.
Εκ της Διοικήσεως».
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Γιατί τα κουνούπια τσιμπάνε εσάς και όχι τους άλλους;
Το αδιέξοδο της Meta και τα smart glasses
Το Αντάμωμα Αλισσαίων από τον Σύλλογο «Πείρος»
Ρεύμα: Ποια τιμολόγια συμφέρουν και ποια κρύβουν ρίσκο – Η μεγάλη ανατροπή
Το Blade Runner 2099 έχει επιτέλους trailer και ημερομηνία – όλα όσα ξέρουμε
Αρχιερατικός εσπερινός και Λιτάνευση της εικόνος της Αγίας Παρασκευής στο Κρυονέρι ΦΩΤΟ
Συντάξεις Αυγούστου 2026: Πότε μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς
Το Χορευτικό του Πολιτιστικού Συλλόγου «Πάλεια» στο «Θεριανιώτικο Αντάμωμα» ΒΙΝΤΕΟ
