Νοσοκομείο Ρίου: Διεθνής διάκριση για το Νεφρολογικό Τμήμα

Ο Ευάγγελος Παπαχρήστου, αναπλ. καθηγητής Παθολογίας-Νεφρολογίας, εξελέγη μέλος στο ΔΣ (Council) της Νεφρολογικής Εταιρείας των Μεσογειακών χωρών.

Ειδήσεις Πάτρα

Νέα σημαντική διεθνής διάκριση των ιατρών του Νεφρολογικού και Μεταμοσχευτικού Κέντρου του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών.

Ειδήσεις Πάτρα

Μετά την ολοκλήρωση της τετραετούς θητείας του Δημητρίου Γούμενου, καθηγητού Παθολογίας-Νεφρολογίας ως μέλους του ΔΣ (Council) της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Νεφρολογίας (ERA-EDTA), ο Ευάγγελος Παπαχρήστου, αναπλ. καθηγητής Παθολογίας-Νεφρολογίας, εξελέγη μέλος στο ΔΣ (Council) της Νεφρολογικής Εταιρείας των Μεσογειακών χωρών (Mediterranean Kidney Society).

«Πρόκειται για σημαντικές διακρίσεις που αντανακλούν την υψηλού επιπέδου κλινική, ερευνητική και επιστημονική δραστηριότητα και την αποδοχή της από ιατρούς άλλων χωρών» σημειώνει ο διοικητής του ΠΓΝΠ, Δημήτρης Μπάκος.

Από την πλευρά του ο κ. Γούμενος αναφέρει: «Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλουμε στον αγαπητό συνάδελφο Αθανάσιο Διαμαντόπουλο, νεφρολόγο- αρχαιολόγο, τέως πρόεδρο της Διεθνούς Εταιρείας Ιστορίας της Ιατρικής και της Διεθνούς Εταιρείας Ιστορίας της Νεφρολογίας. Συνεχίζουμε με γνώμονα την όσο το δυνατόν καλύτερη αντιμετώπιση των ασθενών, την περαιτέρω ανάπτυξη των ερευνητικών δραστηριοτήτων και την εξωστρέφεια».

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ