Νότης Μαυρουδής: Ενοχλημένος με τους δημοσιογράφους ο γιός του – Η ανάρτησή του
«Σεβαστείτε (έστω και για τους τύπους) τις δύσκολες στιγμές που βιώνουμε»
Την έντονη ενόχλησή του, για το γεγονός ότι παπαράτσι και «δημοσιογράφοι» βρίσκονται έξω από το εξοχικό της οικογένειας εκφράζει ο γιος του Νότη Μαυρουδή, Χάρης.
Όπως αναφέρει σε αυτές τις δύσκολες ώρες «εκπομπές life style μας τηλεφωνούν ρωτώντας μας ερωτήσεις που ποτέ δεν θα μπορούσε να διανοηθεί άνθρωπος να ρωτήσει συνάνθρωπο που μόλις έχει χάσει τον σύντροφό του, τον γονιό του».
«Την τελευταία φορά που θυμάμαι τον πατέρα μας να κλαίει ήταν όταν πέθανε ο Χατζιδάκις. Θυμάμαι επίσης πόσο ήταν θυμωμένος με τον τρόπο που κάποιοι ‘δημοσιογράφοι’ δεν σεβάστηκαν τον θάνατό του αλλά έδειχναν σε τηλεοπτική μετάδοση τον Χατζιδάκι να μεταφέρεται με το φορείο.
Ο πατέρας μας με την στάση ζωής του, απέφυγε αυτή τη ‘δημοσιογραφία’ δεν ‘έπαιξε’ ποτέ το παιχνίδι του life style, κρατώντας το μέτρο και τις ισορροπίες που ο ίδιος επέλεξε.
Αυτή τη στιγμή ακροβολισμένοι παπαράτσι ‘δημοσιογράφοι’ γύρω από το εξοχικό μας, μη σεβόμενοι τη στάση ζωής μας, επιχειρούν να καταγράψουν τον πόνο μας. Εκπομπές life style μας τηλεφωνούν ρωτώντας μας ερωτήσεις που ποτέ δεν θα μπορούσε να διανοηθεί άνθρωπος να ρωτήσει συνάνθρωπο που μόλις έχει χάσει τον σύντροφό του, τον γονιό του.
Παρακαλώ πολύ τους τηλεοπτικούς σταθμούς να ζητήσουν από τους εργαζόμενούς τους να αποχωρήσουν και να σεβαστούν (έστω και για τους τύπους) τις δύσκολες στιγμές που βιώνουμε».
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το Apple Watch Series 12 επαναφέρει την κεραμική έκδοση μετά από 7 χρόνια
Αλλαγή ώρας 2026: Πότε γυρίζουμε τα ρολόγια πίσω – Πόσο ύπνο «κερδίζουμε»
Δωρεά αθλητικού υλικού από τον Σύλλογο «Πείρος» στην Αθλητική Ένωση Αλισσού ΦΩΤΟ
Apple: Στις 14 Σεπτεμβρίου κυκλοφορεί το macOS 27 Golden Gate
Συντάξεις: Γιατί έμεινε στα συρτάρια η κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης
