Νταβός: Μητσοτάκης – Χέρτσογκ αποφάσισαν στενότερη συνεργασία Ελλάδας και Ισραήλ στην ενέργεια
Στο περιθώριο των εργασιών του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, στο Νταβός, ο Έλληνας πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Ισραήλ, Ισαάκ Χέρτζογκ την Τετάρτη.
Τα ενεργειακά ζητήματα και η διαμόρφωση του νέου ενεργειακού χάρτη, στο επίκεντρο της συνάντησης του Κυριάκου Μητσοτάκη με Πρόεδρο του Ισραήλ στο Νταβός. Στην ατζέντα βρέθηκαν, επίσης, οι εξελίξεις σε ανατολική Μεσόγειο, Ουκρανία.
Στο περιθώριο των εργασιών του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, στο Νταβός, ο Έλληνας πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Ισραήλ, Ισαάκ Χέρτζογκ την Τετάρτη (25.05.2022).
Οι δύο ηγέτες συζήτησαν τις εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή, με έμφαση στα ενεργειακά ζητήματα και τη διαμόρφωση του νέου ενεργειακού χάρτη, μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.
Ο πρωθυπουργός και ο Πρόεδρος του Ισραήλ εξέτασαν τη δυνατότητα περαιτέρω εμβάθυνσης της συνεργασίας σε διμερές επίπεδο και στο πλαίσιο περιφερειακών σχημάτων.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Βραβείο Εξαίρετης Δημοσίευσης – Μονογραφίας «Παναγιώτης Κανελλόπουλος» 2026
Καμένη κατσαρόλα: Το απλό «trick» με Coca-Cola που εξαφανίζει τα καμένα χωρίς τρίψιμο
Ikea: Το νέο Bluetooth ηχείο των 59,99 δολαρίων συνδέεται και με την TV
Προκήρυξη υποτροφιών για σπουδές στο Πανεπιστήμιο Πατρών
«Έπαιρνα κολλαγόνο για 3 μήνες και αυτά είναι τα αποτελέσματα»
