Νυχτερινό τιμολόγιο ΔΕΗ: Ξεκινά σήμερα το χειμερινό ωράριο
Το συνεχές ωράριο (23:00 έως 07:00 όλο το έτος) δεν εφαρμόζεται πλέον σε νέους καταναλωτές και εξακολουθεί να ισχύει μόνο στους καταναλωτές οι οποίοι το έχουν ήδη.
Από την 1η Νοεμβρίου εφαρμόζεται το χειμερινό ωράριο για το νυχτερινό ρεύμα, υπενθυμίζει ο ΔΕΔΔΗΕ.
Ο ΔΕΔΔΗΕ ανακοίνωσε σήμερα πως για τους πελάτες που επωφελούνται του οικιακού τιμολογίου με χρονοχρέωση (μειωμένο νυχτερινό) τμηματικού ωραρίου, οι διαφορετικές χρεώσεις θα ισχύσουν και φέτος, όπως κάθε χρόνο, από την 1η Νοεμβρίου 2021 έως και τις 30 Απριλίου 2022.
Η χρονοχρέωση θα ισχύσει ως εξής:
- 02:00-08:00 και 15:00-17:00, για τους πελάτες που είναι συνδεδεμένοι στο Δίκτυο της Ηπειρωτικής Χώρας και των διασυνδεδεμένων με αυτήν νησιών.
- 02:00-08:00 και 15:30-17:30, για τους πελάτες των μη διασυνδεμένων νησιών.
Καταναλωτές που επιθυμούν περαιτέρω ενημέρωση για το θέμα, θα μπορούν να λάβουν πληροφορίες από τον προμηθευτή τους.
Σημειώνεται πως για τους πελάτες που εφαρμόζεται οικιακό τιμολόγιο με χρονοχρέωση (μειωμένο νυχτερινό) συνεχούς ωραρίου, ισχύει το υφιστάμενο ωράριο 23:00 έως 07:00.
Το συνεχές ωράριο (23:00 έως 07:00 όλο το έτος) δεν εφαρμόζεται πλέον σε νέους καταναλωτές και εξακολουθεί να ισχύει μόνο στους καταναλωτές οι οποίοι το έχουν ήδη. Οι καταναλωτές που έχουν το συνεχές ωράριο μπορούν να το αλλάξουν και να λάβουν το τμηματικό, εφόσον το επιθυμούν. Δεν μπορούν, ωστόσο, να επανέλθουν στο συνεχές ωράριο.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
ΕΕΤΑΑ: Πώς θα κάνετε ένσταση για τα voucher παιδικών σταθμών
Το επόμενο Apple Watch ίσως δεν μοιάζει καθόλου με όσα ξέρετε
Ημερίδα για την αδελφοποίηση Ψωφίδας και Ζακύνθου
Μην τις τραβάτε ποτέ: Ο ασφαλής τρόπος να εξαφανίσετε τις παρανυχίδες χωρίς μόλυνση
Έτσι μπορείς να κρύψεις εφαρμογές στο iPhone σου
Ενα μεγάλο ευχαριστώ από τον Εμπορικό Σύλλογο Δύμης για την «Βραδιά Εμπορίου»
Το λάθος που κάνουμε στο μπαλκόνι και μαζεύει κουνούπια – Πώς θα τα εξαφανίσετε
Η Meta δίνει δωρεάν AI μοντέλο που τρέχει στον υπολογιστή σου
