Νυχτερινός αποκλεισμός στην Περιμετρική Πατρών

Η Ολυμπία Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τη σχετική σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας, καθώς και να επιδείξουν αυξημένη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από την Περιμετρική

 

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύουν για δύο νύχτες στην Περιμετρική της Πάτρας.

Λόγω εργασιών που θα γίνονται στο ύψος της Εγλυκάδας ο δρόμος θα είναι κλειστός.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση της Ολυμπίας Οδού:

Για την εκτέλεση εργασιών βαθμονόμησης και δοκιμών της εύρυθμης λειτουργίας των καμερών του συστήματος αυτόματης ανίχνευσης συμβάντων των σηράγγων της Ευρείας Παράκαμψης Πάτρας, θα πραγματοποιηθεί ολιγόωρη νυχτερινή διακοπή κυκλοφορίας στο τμήμα μεταξύ των κόμβων Πάτρας – Κ1 (Χ.Θ. 205,150) και Εγλυκάδας (Χ.Θ. 212,600) ως ακολούθως:

·         τη Δευτέρα 19/7 από τις 21:00 έως τις 06:00 το πρωί της επόμενης μέρας, στο ρεύμα προς Πύργο και

·         την Τρίτη 20/7 από τις 21:00 έως τις 07:00 το πρωί της επόμενης μέρας, στο ρεύμα προς Αθήνα.

Κατά τη διάρκεια των ανωτέρω ρυθμίσεων, η κυκλοφορία προς Πύργο θα εκτρέπεται από τον Κόμβο Πάτρας – Κ1 και η κυκλοφορία θα εξυπηρετείται μέσω των οδών: Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Πατρών, Κανελλοπούλου, Ηρώων Πολυτεχνείου, Ακτή Δυμαίων, Ελευθερίου Βενιζέλου και θα επανέρχεται στην Ευρεία Παράκαμψη Πατρών μέσω του Κόμβου της Εγλυκάδας.

Αντίστοιχα, η κυκλοφορία προς Αθήνα θα εξυπηρετείται μέσω των οδών: Ελευθερίου Βενιζέλου, Ακτής Δυμαίων, Τριών Ναυάρχων, Αγίου Ανδρέα, Νόρμαν, Ηρώων Πολυτεχνείου, Κανελλοπούλου και θα επανέρχεται στην Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Πατρών στο ύψος του κόμβου Πάτρας-Κ1.

Η Ολυμπία Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τη σχετική σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας, καθώς και να επιδείξουν αυξημένη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από τις εν λόγω περιοχές.

 

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κρούσματα
Χρηματοδότηση
ΠΑΤΡΑ
Αστυνομία