Ο Αετός Ρίου στηρίζει την δράση του ΚΕΔΜΟΠ

ΑΕΤΟΣ ΡΙΟΥ

Το κοινωνικό της πρόσωπο, έδειξε για μία ακόμα φορά η διοίκηση του Αετού Πατρών οι αθλητές της οποίας συμμετείχαν στην ενημέρωση από το ΚΕΔΜΟΠ για τον σημαντικό ρόλο του εθελοντή δότη μυελού των οστών.

Για την δράση αυτή εξέδωσε ανακοίνωση και η διοίκηση του Αετού Ρίου, ΑΟ η οποία αναφέρει: «Οι αθλητές της ανδρικής ομάδας του Αετού Ρίου Α.Ο. μαζικά συμμετείχαν στην ενημέρωση από το ΚΕΔΜΟΠ για τον σημαντικό ρόλο του εθελοντή δότη μυελού των οστών.

Είμαστε περήφανοι για αυτούς τους αθλητές που με διάθεση προσφοράς και αλληλεγγύης έγιναν εθελοντές δότες.

 

ΑΕΤΟΣ ΡΙΟΥ
Έχουμε την ανάγκη όμως να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εθελοντές του ΚΕΔΜΟΠ αλλά και σε όσους στηρίζουν  365μερες το χρόνο τη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται για να μείνουν στη ζωή άνθρωποι που είναι δυνατό να επιβιώσουν.

Ευχαριστούμε τις κ. Χριστίνα Καρακωσταντή & Καλλιόπη Κοττά για την εξαιρετική ενημέρωση που έκαναν αλλά και τις κ. Βασιλική Αγγελάκη & Μαρίνα Ριζογιάννη για τη βοήθεια τους στο συντονισμό της δράσης αυτής που αποτελεί ένα μικρό κομμάτι μιας μεγάλης προσπάθειας που κάνουν.
Στον Αετό Ρίου Α.Ο. δε παίζουμε μόνο ποδόσφαιρο και σκοπός μας είναι να συνεχίσουμε να υλοποιούμε τέτοιες δράσεις αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς».

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ