Ο Αγιασμός του Απόλλωνα και η … εύστοχη βολή
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η διοίκηση του Απόλλωνα έκανε τον καθιερωμένο αγιασμό ενόψει της φετινής χρονιάς.
Πριν από την έναρξη της προπόνησης, πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός για την ομάδα μας πριν την έναρξη της φετινής αγωνιστικής σεζόν.
Τον αγιασμό τέλεσε ο Αρχιμανδρίτης π. Ειρηναίος Σωτηρόπουλος ο οποίος καθαγίασε την ομάδα και το τεχνικό επιτελείο και ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους.
Στον αγιασμό παραβρέθηκε ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Γιάννης Κόντης, το μέλος του ΔΣ Βασίλης Βλασταράς και η υπεύθυνη των γραφείων, Βασιλική Μπουντοπούλου.
O αρχηγός της ομάδας, Γάιος Σκορδίλης έδωσε δώρο μια φανέλα στον Ειρηναίο Σωτηρόπουλος με τις υπογραφές όλων των παικτών.
Στα παραλειπόμενα να σημειωθεί ότι όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Ειρηναίος Σωτηρόπουλος εκτέλεσε μία βολή η οποία ήταν εύστοχη.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Τα 12 τρόφιμα «σωτήρες» για όσους δεν έχουν χρόνο να μαγειρεύουν
Η AI μεταμορφώνει το Google Earth και μπορείς να δείς τον Παρθενώνα πριν 2500 χρόνια
Τίτλοι τέλους για τις Σχολικές Επιτροπές του Δήμου Πατρέων ΦΩΤΟ
Το αθώο σφάλμα των οδηγών που διαλύει την αντλία καυσίμου και κοστίζει ακριβά
Το σκάφος διασώστης της NASA χρειάζεται τώρα το ίδιο διάσωση
Το πρόγραμμα της εβδομάδας στο «Πολύεδρο»
«Τηγανητά» αυγά χωρίς σταγόνα λάδι: Το μυστικό που απογειώνει τη γεύση και σώζει θερμίδες
Οι πολιτιστικοί σύλλογοι της Αιγιάλειας δίνουν ζωή στον Αύγουστο
