Ο Αίολος Αγυιάς ανανέωσε και επίσημα με την 4άδα
Ο Αίολος Αγυιάς ανακοίνωσε την απόκτηση των Στέλιου Χατζόπουλου, Γιάννη Θανόπουλου, Φίλιππου Φραντζή και Βασίλη Νιφόρα.
Η ανακοίνωση του Αίολου Αγυιάς αναφέρει τα εξής:
«Ο Αίολος Αγυιάς ανακοινώνει κι επίσημα την ανανέωση της συνεργασίας με τέσσερις παίκτες από τον περσινό βασικό κορμό της ομάδας μας.
Ο λόγος για τους Στέλιο Χατζόπουλο (πλέι-μέικερ, 1.90μ., 20 ετών, με μ.ό. 14,8π. την περσινή σεζόν), Γιάννη Θανόπουλο (γκαρντ, 1.91μ., 33 ετών, με μ.ό. 10,5π. και 31 τρίποντα πέρσι), Φίλιππο Φραντζή (φόργουορντ, 2.01μ., 30 ετών, με μ.ό. 9,8π. και 28 τρίποντα)) και Βασίλη Νιφόρα (σέντερ, 2.03μ., 33 ετών, με μ.ό. 11,3π. και 18 τρίποντα στην περσινή σεζόν), οι οποίοι θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους για μια ακόμη σεζόν στον Οργανισμό μας.
Ο Αίολος Αγυιάς ετοιμάζεται, πλέον, για την τρίτη συνεχόμενη χρονιά στη National League 1, με στόχο να παραμείνει ανταγωνιστικός και να χαρίσει όμορφες στιγμές στους φίλους του μπάσκετ».
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Τι ώρα πληρώνονται σήμερα οι συντάξεις Σεπτεμβρίου
Το Netflix ετοιμάζεται να γίνει «super app» τι αλλάζει για τους συνδρομητές
Αντίστροφη μέτρηση για την 23η AGREXA 2026 στην Χαλανδρίτσα
Ούτε στο ψυγείο, ούτε στη φρουτιέρα: Το μυστικό για να διατηρήσεις τις μπανάνες φρέσκες για εβδομάδες!
Το GTA 6 διαρρέει κομμάτι κομμάτι, ενώ ο leeker βγάζει χρήματα από crypto
Ζώδια σήμερα 25/8: Πάθος, εμμονές και παιχνίδια εξουσίας!
5 λαχανικά που είναι πιο υγιεινά μαγειρεμένα παρά ωμά
Η Tesla ανακοινώνει κάτι μεγάλο για το μέλλον του αυτοκινήτου στις 3 Σεπτεμβρίου
