Ο Αίολος με ανατροπή 72-65 τον Αμύντα ΦΩΤΟ
Στο 33.00 πίσω 62-54, μετά πήρε το…όπλο του ο Φραντζής που με 3/3 τρίποντα έκανε το 63-32! Ακολούθως όλα πήραν τον δρόμο τους
Με ανατροπή ο Αίολος νίκησε 72-65 τον Αμύντα στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της α΄ φάσης του Κυπέλλου και προκρίθηκε στη β’ φάση, στην πρεμιέρα της οποίας την Τετάρτη θα παίξει με τον ΑΟ Μυκόνου.
Στο 33.00 ο Αίολος βρέθηκε πίσω 62-54, αλλά με 3/3 τρίποντα του Φραντζή, που ήταν πρωταγωνιστής, προσπέρασε 63-62 και σταδιακά επέβαλε το ρυθμό του αυξάνοντας τη διαφορά φτάνοντας απόλυτα δίκαια στη νίκη-πρόκριση.
Πολύ καλή απόδοση είχε και ο Χατζόπουλος για τους νικητές που πέτυχε σημαντικά καλάθια, οργανώνοντας παράλληλα πολύ καλά το παιχνίδι της ομάδας της Πάτρας, καθώς μοίρασε 6 ασίστ και μάζεψε 8 ριμπάουντ!
Διαιτητές: Νάστος-Ρίζος-Ασημακάκη (Θεοδωρόπουλος Γ.)
Δεκάλεπτα: 19-16, 33-39, 50-53, 72-65
Αίολος Αγυιάς (Παπαδημητρίου)): Χατζόπουλος 13, Χονδρόπουλος 2, Μαντίκος 7 (1), Νιφόρας 12 (1), Φραντζής 18 (3), Μπαρδάκς 6, Οικονομίδης 7 (1), Οικονομόπουλος 7 (1)
Αμύντας (Ζούπας): Αδαμούδας Ηλ., Αδαμούδας Ιωάν,, Ματζούρος 3, Αμπατζάς 14 (3), Ντουζίδης 11 (3), Στεργιάης, Ιωάννου 9, Κορκόντζελος 4 (1), Δαμιανός 9 (1), Καρδάσης 2, Μπολδόγλου 13.
ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Δάφνη Δ.-Δούκας 75-54
19,00 Γαργαλιάνοι-ΕΦΑΟΖ
19.30 Απόλλων Σμύρνης-ΝΟ Σαρωνίδας
Ιόνιος-Πρωτέας Γρεβενών 83-71
Αιγάλεω-ΚΟ Χολαργού 95-78
Κομοτηνή-Αίας Ευόσμου 76-66
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το έργο «Φάκελος Κ21» στο Θέατρο «Γραμμές Τέχνης» στην Πάτρα
Πώς καθαρίζεις γυάλινα μπουκάλια σωστά
Το iPhone 18 έρχεται την άνοιξη του 2027 με αλλαγές σε μπαταρία, επεξεργαστή και τιμή
Η εικαστική έκθεση «Ο Επόμενος Σταθμός» στο Διακοπτό ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
Πώς καθαρίζεις έντομα και μυγάκια από το αυτοκίνητο


























