Ο ΑΟ Αιγιαλέων με απουσίες κόντρα στον Πανιώνιο
Για ένα ακόμα παιχνίδι με απουσίες θα παραταχθεί η ομάδα βόλεϊ του ΑΟ Αιγιαλεων η οποία το Σάββατο υποδέχεται τον Πανιώνιο με στόχο να πάρει τη νίκη και να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση της βαθμολογίας.
Η ομάδα του Αιγίου θα αγωνιστεί χωρίς τους τραυματίες Σιλβέιρα και Μαρουλά που ακολουθούν θεραπεία, ενώ στα θετικά είναι ότι επέστρεψε στις προπονήσεις ο Κουτσοδήμας που ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε.
Σε κάθε περίπτωση η ομάδα του Παπαδόπουλου καλείται να εκμεταλλευτεί το πλεονέκτημα της έδρας και να πάρει την νίκη απέναντι σε μία ομάδα που έχει κάνει καλή πορεία στο πρωτάθλημα.
- Tο παιχνίδι ΑΟ Αιγιαλέων-Πανιώνιος θα ξεκινήσει στις 19.00 και θα σφυρίξουν οι Καραγιαννόπουλος, Κτενάς από την Κόρινθο και παρατηρητής ο πατρινός Κώστας Πετούσης.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Μπορούν όντως οι σκύλοι να καταλάβουν ότι είστε άρρωστοι;
AI slop: Το φαινόμενο που κατακλύζει τα παιδικά βιβλία και τα platforms
Η αποστολή της Αιγιάλειας στην Ταϊβάν στους Παγκόσμιους Παιδικούς Αγώνες Δήμων ΒΙΝΤΕΟ
Κοινωνικό τιμολόγιο: Μέχρι πότε οι αιτήσεις για το ΚΟΤ – Οι παγίδες
Πανάκριβα τα Xbox στην ΕΕ: Έως και 200 ευρώ αύξηση στις κονσόλες
Με πιστούς της Λαπάτας ο Μητροπολίτης Ιερώνυμος ΦΩΤΟ
Τι συμβαίνει στο σώμα σας όταν παραλείπετε συστηματικά να φάτε πρωινό
Τρισάγια και προσευχή για τους Πεσόντες πυροσβέστες, στην Αιγιάλεια
