Ο Απόλλων, η ενίσχυση, το μήνυμα Βετούλα και η περίπτωση Κουζέλογλου

Απόλλων

«Εμείς αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να βελτιώσουμε αυτό για το οποίο είμαστε υπεύθυνοι. Για άλλα είναι άλλοι υπεύθυνοι να τα βελτιώσουν για να ομορφύνει το μπάσκετ και όχι εμείς». Αυτά τόνισε με νόημα στις δηλώσεις του ο Νίκος Βετούλας μιλώντας στην ΕΡΤ3 μετά το προχθεσινό παιχνίδι του Απόλλωνα με τον Άρη.

Το μήνυμα που έστειλε ξεκάθαρο. Πρώτον ο Απόλλων οφείλει να βελτιωθεί και για να βελτιωθεί θα πρέπει να ενισχυθεί! Στο υπάρχον ρόστερ πρέπει να προστεθεί τουλάχιστον ένας ποιοτικός παίκτης. Το που θα το αποφασίσει ο Νίκος Βετούλας με τους συνεργάτες του. Και όσο πιο άμεσα έρθει ενίσχυση τόσο το καλύτερο.

Δεύτερον, ο Απόλλων πρέπει να «κοιτάξει» το θέμα διαιτησία. Είναι νωρίς, αλλά να φαλτσοσφυρίγματα είναι αρκετά. Υπήρχαν πολλά και με την Καρδίτσα που νίκησε στην παράταση και στην ήττα από το Περιστέρι στην Πάτρα και προχθές στο Αλεξάνδρειο.

Για την ενίσχυση τα δεδομένα είναι συγκεκριμένα. Ελληνική και ξένη αγορά. Στην Ελληνική αγορά ελεύθερος ακόμη είναι για παράδειγμα ο Γιάννης Κουζέλογλου, αλλά το θέμα είναι εάν ο Απόλλων μπορεί να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του και εάν είναι ακριβώς ο παίκτης που πιστεύει ο Νίκος Βετούλας ότι χρειάζονται οι «μελανόλευκοι».

Όσον αφορά τους ξένους τα πράγματα είναι απλά. Για να πάρει ξένο παίκτη ο Απόλλων θα πρέπει να αντικαταστήσει έναν από το υπάρχον ρόστερ.

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ