Ο Απόλλων με Βασιλακόπουλο για Καλογερόπουλο
Τη μνήμη του παλαιού παίκτη και παράγοντα του Συλλόγου, Νίκου Καλογερόπουλου, θα τιμήσει ο Απόλλων που θα δώσει το όνομα του σε αίθουσα του κλειστού του γηπέδου στην Περιβόλα. Μάλιστα έχει κληθεί να παραβρεθεί ο Γιώργος Βασιλακόπουλος.
Η σχετική ανακοίνωση του Απόλλωνα έχει ως εξής:
«Εκδήλωση για την ονοματοθεσία αίθουσας του γηπέδου του Απόλλωνα στη μνήμη του παλιού παίκτη και παράγοντα του συλλόγου μας Νίκου Καλογερόπουλου, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (22/10) στις 12 το μεσημέρι στο κλειστό μας στην Περιβόλα.
Στην εκδήλωση θα παραβρεθεί ο πρώην πρόεδρος της ΕΟΚ Γιώργος Βασιλακόπουλος, ο οποίος θα κάνει την ονοματοθεσία της αίθουσας.
Στη Γενική Συνέλευση του συλλόγου είχε αποφασιστεί να τιμηθεί ο Νίκος Καλογερόπουλος μετά το θάνατό του, ωστόσο λόγω του κορονοϊού δεν ήταν εφικτό να πραγματοποιηθεί».
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Νέα μελέτη δίνει απάντηση στο πόσες ώρες ύπνου χρειαζόμαστε πραγματικά
Καμένη κατσαρόλα: Το απλό «trick» με Coca-Cola που εξαφανίζει τα καμένα χωρίς τρίψιμο
Διάλεξη του Chris Lorenz από τις Εκδόσεις του Πανεπιστημίου Πατρών
HTC VIVE Eagle: Τα AI γυαλιά της HTC έρχονται στην Ευρώπη με Gemini και ChatGPT
«Έπαιρνα κολλαγόνο για 3 μήνες και αυτά είναι τα αποτελέσματα»
