Ο Απόλλων πιάνει δουλειά τη Δευτέρα
Μερικά 24ωρα απομένουν ακόμη για την έναρξη της προετοιμασίας του Απόλλωνα και η ΚΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση για την πρώτη προπόνηση της ομάδας.
Η ανακοίνωση του Απόλλωνα για την πρώτη προπόνηση της νέας σεζόν αναφερει τα εξής:
“Το απόγευμα της Δευτέρας η πρώτη προπόνηση της ομάδας μας
Η διοίκηση της ΚΑΕ Απόλλων 1926, ανακοινώνει ότι η πρώτη προπόνηση της σεζόν θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Δευτέρας (22 Αυγούστου) στο κλειστό γήπεδο της ομάδας μας, στην Περιβόλα.
Το ραντεβού του προπονητή μας Νίκου Βετούλα με τους παίκτες έχει δοθεί για τις 19.00 όπου μετά τις απαραίτητες συστάσεις μεταξύ νέων και παλαιοτέρων παικτών, θα ξεκινήσει η προπόνηση.
Οι εκπρόσωποι του τύπου που επιθυμούν να καλύψουν την πρώτη προπόνηση, θα πρέπει να βρίσκονται στο γήπεδο της ομάδας μας, στις 18.30. Οι εκπρόσωποι του τύπου θα έχουν στην διάθεση τους χρόνο μέχρι τις 19.00 προκειμένου να πάρουν δηλώσεις από τα μέλη του τεχνικού επιτελείου ή από τους παίκτες”.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το Tecno POVA 8 Pro ανάβει σαν supercar και δεν κοστίζει σαν ένα
ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας: Εως τις 11 Σεπτεμβρίου οι αιτήσεις για τις εισαγωγικές εξετάσεις
ΑΕΚ Άρης Κανάλι: Ποιο δείχνει ζωντανά τον αγώνα και τι ώρα το Σάββατο
Αυξήσεις έως 20% στα iPhone 18 pro πόσο θα κοστίζουν τα νέα iPhone στην Ελλάδα
Γεύμα του Επιμελητηρίου Αχαΐας στο ΕΚΑΜΕ/ΑμεΑ Αιγίου ΦΩΤΟ
