Ο Απόλλων ψάχνει για ενίσχυση, δοκιμάζεται στο Περιστέρι
Στο Περιστέρι με την ομώνυμη ομάδα παίζει σήμερα στις 20.15 (ΕΡΤ3) ο Απόλλων σε παιχνίδι-δοκιμασία στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής.
Οι «μελανόλευκοι» θα έχουν πολλές απουσίες καθώς αποστολής έμειναν οι τραυματίες Σταρκς, Σαλούστρος Μπέιλοκ με τις επιλογές τους να είναι περιορισμένες.
Παράλληλα ψάχνουν για παίκτες και σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με Αμερικανό πλέϊμέικερ. Μάλιστα θέλουν να αποκτήσουν έναν ακόμη παίκτη πριν το μεθεπόμενο παιχνίδι-πραγματικό τελικό με το Λαύριο στην Πάτρα.
«Είχαμε μία εβδομάδα με προβλήματα λόγω τραυματισμών οι οποίοι μας υποχρεώνουν να αγωνιστούμε με απουσίες και επί της ουσίας θα παίξουμε με σύνθεση ανάγκης» τόνισε στις δηλώσεις του ο προπονητής του Απόλλωνα, Κώστας Δελέγκος.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Αϋπνία και κίνδυνος εγκεφαλικού: Νέα μελέτη δείχνει αύξηση κατά 26%
Google, Anthropic, Meta, OpenAI, xAI και Nvidia υπέγραψαν το σχέδιο Trump για την AI
Κληματόβεργες, ελιά και θυμάρι: το άρωμα που δίνει ο τόπος στο ψητό
Καμπανάκι από τους ειδικούς: Πώς οι οθόνες «φρενάρουν» την ανάπτυξη του παιδιού σου
Τα Windows 11 έκαναν update και η taskbar πηγαίνει ξανά όπου θέλεις
