Ο Απόλλωνας έτοιμος για το πρώτο τζάμπολ

Ο Απόλλωνας έτοιμος για το πρώτο τζάμπολ

Στην τελική ευθεία για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν μπαίνει ο Απόλλων. Οι «μελανόλευκοι» υποδέχονται τον Προμηθέα 2014 στο κλειστό τους (17.00) για το Κύπελλο Ελλάδας, φιλοδοξώντας να μπουν με το δεξί στη νέα περίοδο.

Η προπώληση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση είναι διαθέσιμη στο www.apollonpatras.gr/tickets με τη διοίκηση να καλεί τους φίλους της ομάδας να δώσουν βροντερό «παρών». Τα εισιτήρια κοστίζουν 5 και 10 ευρώ (κεντρικές θύρες).

Με ένα φιλικό προπονητικού χαρακτήρα κόντρα στην ΠΓΕ συνέχισε την προετοιμασία του ο Απόλλωνα, παίζοντας με αρκετές ελλείψεις, καθώς δεν αγωνίστηκαν οι Κίερ, Ανέστης, Τζουανόπουλος, Αθανασόπουλος. Πάντως λογικά ο Κίερ θα είναι διαθέσιμος το Σάββατο για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Προμηθέα 2014 και θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση με τη μελανόλευκη φανέλα.

«Ηταν ένα ακόμη τεστ για την ομάδα μας, προσπαθήσαμε να βρούμε ρυθμό και να τρέξουμε» δήλωσε ο προπονητής του Απόλλωνα, Γιάννης Ελευθεριάδης, ο οποίος βλέπει την ομάδα του να βρίσκεται σε καλό επίπεδο, αλλά σίγουρα να χρειάζεται ακόμα αρκετή δουλειά ώστε να βρει τη χημεία που πρέπει.

ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟΣ ΜΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟ

Την απόκτηση του Στέφανου Αλεξανδρόπουλου ανακοίνωσε ο Προμηθέας 2014.

«Ο Αλεξανδρόπουλος γεννήθηκε στις 7 Νοεμβρίου του 2007. Εχει ύψος 1,96 μ. και αγωνίζεται στις θέσεις των forward. Είναι από τα ταλαντούχα παιδιά του προγράμματος ΝΟΥΣ, που την περασμένη σεζόν συνέβαλε τα μέγιστα στην κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και του ασημένιου στο Rising Stars και ετοιμάζεται για αυτή τη νέα πρόκληση της καριέρας του, σε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό πρωτάθλημα. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ο Στέφανος Αλεξανδρόπουλος θα παραμείνει μέλος της οικογένειας του Προμηθέα, του ευχόμαστε να έχει υγεία και να πετύχει όλους τους στόχους του», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Προμηθέας.