Ο Αρχηγός της Πυροσβεστικής Θεόδωρος Βάγιας στην Πάτρα

Ο νέος Αρχηγός της Πυροσβεστικής, αντιστράτηγος Θεόδωρος Βάγιας, αναμένεται να βρεθεί για «επιθεώρηση», στην Πάτρα.

Πάτρα

Επίσκεψη του νέου αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος, αντιστράτηγου Θεόδωρου Βάγια, επίκειται στην Πάτρα. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της «Πελοποννήσου», ο κ. Βάγιας έχει εκφράσει την πρόθεση στο αμέσως προσεχές διάστημα να βρεθεί στην αχαϊκή πρωτεύουσα, όπου και θα «επιθεωρήσει» τις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες και θα έχει σειρά επαφών με την τοπική ηγεσία του Σώματος, μεταξύ των οποίων ο συντονιστής Επιχειρήσεων Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Νήσων (Κεφαλονιά, Ζάκυνθος, Ιθάκη), υποστράτηγος Δημήτρης Γεωργανάς, ο περιφερειακός διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Δυτικής Ελλάδας, αρχιπύραρχος Βασίλης Σολδάτος και ο διοικητής ΔΙΠΥΝ Αχαΐας, πύραρχος Βασίλης Μαρτζάκλης.

Η άφιξη του αρχηγού του ΠΣ αναμένεται να «κλειδώσει» τις επόμενες ημέρες, ενώ δεν αποκλείεται να συνοδεύεται από τον πατρινό υπαρχηγό, αντιστράτηγο Νίκο Ρουμελιώτη.

Ο Θεόδωρος Βάγιας, με καταγωγή από τη Μηλίτσα Μεσσηνίας, αναβαθμίστηκε κατά τις πρόσφατες κρίσεις. Κατά τη διάρκεια της θητείας του έχει υπηρετήσει ως διοικητής του Εθνικού Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων και Διαχείρισης Κρίσεων (ΕΣΚΕΔΙΚ), ως διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αθηνών, ως διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κορίνθου, ως διευθυντής της Διεύθυνσης Τεχνικής Υποστήριξης και Υποδομών του Αρχηγείου Πυροσβεστικού Σώματος, στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Σπάρτης, σε Υπηρεσίες της Αθήνας και του Πειραιά και ως εκπαιδευτής στη Σχολή Πυροσβεστών. Εχει διαχειριστεί και συντονίσει πλήθος πυροσβεστικών επιχειρήσεων για την αντιμετώπιση φυσικών και ανθρωπογενών καταστροφών.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απάτη σε βάρος Πατρινού μέσω επένδυσης – Πώς του «άρπαξαν» 15.000 ευρώ!

«Εσβησε» ο 53χρονος Πατρινός επιχειρηματίας Τάκης Τζούδας, πατέρας δυο παιδιών

Πάρτι φοροδιαφυγής στο διαδίκτυο – Κλιμάκιο στην Αχαΐα για αποστολή δεμάτων χωρίς αποδείξεις

Νοσοκομείο Αιγίου: Λειψός ο αξονικός! – Κλείνει στις 10 κάθε βράδυ και δεν λειτουργεί καθόλου Τετάρτες και Σάββατα

Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News

pelop Google news bing news pelop whatsapp Pelop