Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος απαντά για το χλιδάτο δείπνο: «Θα μπορούσαμε να φάμε φασολάδα και ρέγκα» ΒΙΝΤΕΟ

Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, σύμβουλος επικοινωνίας του Στέφανου Κασσελάκη, σημείωσε πως ο ίδιος όπως και κάθε καλεσμένος δεν έχει κανέναν λόγο πάνω στο μενού που θα σερβιριστεί.

Άρης

Τη δική του απάντηση έδωσε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος σχετικά με το πολυτελές δείπνο στο οποίο παρευρέθηκε την Τρίτη με οικοδεσπότη τον επιχειρηματία, Ανδρέα Μάνεσση, ιδιοκτήτη του Manessis Travel.

Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, σύμβουλος επικοινωνίας του Στέφανου Κασσελάκη, σημείωσε πως ο ίδιος όπως και κάθε καλεσμένος δεν έχει κανέναν λόγο πάνω στο μενού που θα σερβιριστεί.

«Προφανώς όταν είσαι καλεσμένος δεν μπορείς να γνωρίζεις και το μενού που θα σερβιριστεί. Με την ίδια ευκολία θα μπορούσαμε να φάμε φασολάδα με ρέγκα ή φακές και χορταρικά τα οποία και προτιμώ γιατί είμαι vegan, αλλά δυστυχώς οι καλεσμένοι δεν κάνουν ποτέ παρέμβαση στο μενού» σημείωσε.

Μάλιστα όπως επεσήμανε «δεν θα είχαμε κανένα πρόβλημα να φάμε φασολάδα και ρέγκα» λέγοντας πως κάποιοι από τους καλεσμένους της Τρίτης ενδεχομένως να περνούσαν και καλύτερα με φασολάδα και ρέγκα.
Σημείωσε με νόημα πως σε μια τέτοια βραδιά δεν πας για το φαγητόμ αλλά για τον οικοδεσπότη ή τον εορτάζοντα.

Τόνισε, δε, πως αν πάει στο σουπερμάρκετ και χαλάσει χρήματα για να αγοράσει τέτοια προϊόντα (χαβιάρι, μπλε καβούρι κοκ) ενδεχομένως και να επικριθεί μιας και βρίσκεται στη δημόσια σφαίρα.

Ο ίδιος σημείωσε γελώντας πως ήπιε «ταπεινά ποτά».

Αναρωτήθηκε, δε, πως αν υπήρχε ενδυματολογικός κώδικας με σμόκιν θα μιλούσαμε για «πάρτι της χλιδής» και κατέληξε «η γελοιότητα έχει και τα όριά της».

Οι τίτλοι έχουν μοναδικό σκοπό να δημιουργήσουν εντυπώσεις και τόνισε με νόημα πως «δεν γίνεται να ποινικοποιούμε την κοινωνικότητα».

Τέλος μίλησε και για τα όσα είπε ο Βελόπουλος κατά του Κασσελάκη για τη νυχτερινή έξοδο του Στέφανου Κασσελάκη στα μπουζούκια, λέγοντας πως ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης «προέρχεται από ένα κόμμα που γνωρίζει καλά τα μπουζούκια, το ΠΑΣΟΚ, και το ΠΑΣΟΚ είχε “θεοποιήσει” τα μπουζούκια την εποχή που ο Βελόπουλος ήταν στέλεχος, οπότε δεν θα έπρεπε καν να το σχολιάσει».

Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News

pelop Google news bing news pelop whatsapp Pelop