Ο Ατρόμητος αισιοδοξία για τη πρώτη νίκη
Μια μέρα έμεινε για ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι για την ομάδα του Ατρόμητου Πατρών η οποία αύριο το απόγευμα (17.00) αντιμετωπίζει εκτός έδρας, τον Μιλτιάδη, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου για την Γ΄ Εθνική.
Η πατρινή ομάδα έχει κάνει άσχημο ξεκίνημα με μηδέν στις δυο ήττες και χρειάζεται πάση θυσία τη νίκη για να μείνει στο «κόλπο» της ανόδου.
Βέβαια σε μια ακόμα αναμέτρηση η ομάδα του Πεφάνη θα αγωνιστεί με απουσίες, καθώς θα λείψουν οι τραυματίες Γκάτσης, Στεργίδης και Κωστής με τους δύο τελευταίους να έχουν μπει σε προπονήσεις, όμως δεν θα είναι έτοιμοι για τον αγώνα της Κυριακής.
«Η νίκη είναι μονόδρομος και θα τα δώσουμε όλα για να το πετύχουμε» ήταν το σχόλιο του τεχνικού του Ατρόμητου, Σάκη Πεφάνη στην «Πελοπόννησο».
Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε χθες και σήμερα το πρωί η αποστολή θα αναχωρήσει για τους Γαργαλιάνους, όπου και θα καταλύσει ενόψει του αυριανού αγώνα.
Τα άλλα ματς της αγωνιστικής ειναι τα εξής:
Παναρκαδικός – Θύελλα Αμπελοκήπων,
Ξενοφών Κρεστένων – Πανγυθεατικός.
Ρεπό ο Παλληξουριακός.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΑΓ. ΓΚΟΛ Β.
Πανγυθεατικός 2 4-0 4
Παναρκαδικός 2 3-2 4
Θύελλα Αμπελ. 2 3-2 3
Ξενοφών 1 2-1 3
Παλληξουριακός 2 1-1 2
Ατρόμητος 2 1-4 0
Μιλτιάδης 1 0-4 0
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το τέλος της «μάχης» με το καρπούζι: 4 έξυπνοι τρόποι για να το κόψετε σαν επαγγελματίας
Υδρόψυξη στους 45 βαθμούς: Η επανάσταση στο data center της NVIDIA
Η Ένωση Γυναικών Πάτρας στην «Κιβωτό της Αγάπης» ΦΩΤΟ
Αφρικανική σκόνη: Τι προκαλεί στο σώμα μας και ποιοι πρέπει να μείνουν σπίτι
Το πρώτο επίσημο trailer του Avengers: Doomsday είναι επιτέλους εδώ
