Ο Αυγενάκης τα είπε με Κούγια, Καράπαπα και άλλους
Το πιθανότερο σενάριο είναι ότι το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 24 Οκτωβρίου ή την επόμενη εβδομάδα
Για περισσότερες από δύο ώρες διήρκησε η συνάντηση της αντιπροσωπείας της Super League 2 με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.
Τη Λίγκα εκπροσώπησαν οι Λεωνίδας Λεουτσάκος (πρόεδρος), Χαράλαμπος Σταμούλης (α’ αντιπρόεδρος – Απόλλων Πόντου), Αχιλλέας Μπίκας (β’ αντιπρόεδρος – Βέροια), Αλέξης Κούγιας (ΑΕΛ), Χρήστος Πρίτσας (Κηφισιά) και Κώστας Καραπαπάς (Ολυμπιακός Β’).
Οι δύο πλευρές συζήτησαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η νέα κατηγορία και ότι δεν ήταν ενδεδειγμένη η έως τώρα διαχείριση του συνεταιρισμού για την προετοιμασία της διοργάνωσης, ενώ συζητήθηκαν τα επόμενα βήματα ώστε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, όπως αναφέρει η ενημέρωση του υπουργείου.
Παράλληλα οι εκπρόσωποι των ομάδων της Super League 2 συμφώνησαν ότι είναι μια ευκαιρία η αναδιάρθρωση των κατηγοριών, την οποία δεν θα αφήσουν να πάει χαμένη. Το πιθανότερο σενάριο είναι ότι το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 24 Οκτωβρίου ή την επόμενη εβδομάδα.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
GTA 6 extended look NETFLIX: Tο full video των 27 λεπτών – Αποκάλυψε μια νέα ημέρα για το gaming
Στον «πάγο» και πάλι οι Έλληνες διαιτητές για τα ντέρμπι της Super League
«Μπλόκο» στα νέα Airbnb: Όλες οι αλλαγές, οι ζώνες απαγόρευσης και τα νεόδμητα
Η Samsung ανακοίνωσε το Galaxy S26 FE και τιμή από 700 δολάρια
Η τεχνική και η τέχνη της «απάτης της αναπάντητης κλήσης»
