Ο Μπάιντεν έκανε χειραψία με τον Μακρόν για 42 δευτερόλεπτα – Τον κοιτούσε αμήχανος ο Γάλλος Πρόεδρος ΒΙΝΤΕΟ
Ο Μπάιντεν πήρε το χέρι του Μακρόν και αγκαλιάστηκαν. Ο Γάλλος πρόεδρος προσπάθησε αρκετές φορές να πάρει το χέρι του, αλλά ο Τζο Μπάιντεν δεν τον… άφηνε.
Ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν έσφιξε το χέρι του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν. Το…. παράκανε όμως, αφού η χειραψία είχε διάρκεια 42 – άβολα για τον Γάλλο Πρόεδρο – δευτερόλεπτα κατά τη διάρκεια της τελετής υποδοχής στον Λευκό Οίκο την Πέμπτη.
Ο Εμμανουέλ Μακρόν και ο Τζο Μπάιντεν έκαναν την «αμήχανη χειραψία», αφού ο Μπάιντεν ολοκλήρωσε την εκφώνηση μιας σύντομης ομιλίας στην οποία συζήτησε τη σημασία της συμμαχίας μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και της Γαλλίας.
Ο Μπάιντεν πήρε το χέρι του Μακρόν και αγκαλιάστηκαν. Ο Γάλλος πρόεδρος προσπάθησε αρκετές φορές να πάρει το χέρι του, αλλά ο Τζο Μπάιντεν δεν τον… άφηνε.
Κάποια στιγμή ο Μπάιντεν κοίταξε το πλήθος και «πάγωσε», εξακολουθώντας να κρατά το χέρι του Μακρόν. Σύμφωνα με την DailyMail, δεν είναι σαφές αν ο Μπάιντεν κράτησε αυτή τη πόζα για τους φωτογράφους.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Πότε πληρώνονται τα επιδόματα ΟΠΕΚΑ στα ΑΤΜ
Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα σε USB 3.0 και παλαιότερες θύρες;
Χριστίνα Ορφανίδου: Ταυτοποιήθηκαν ανώνυμοι λογαριασμοί που διακινούσαν υλικό revenge porn
Γιατί σέρνεται το internet σου; Ο σίγουρος τρόπος να βρεις ποιος σου κλέβει Wi-Fi
Google Pixel 11: Έρχεται τον Αύγουστο με εκπλήξεις, νέα χρώματα και… τσιμπημένες τιμές!
Ακυρώνεται η παράσταση «Εγώ θα σας το πω!»
Νομίζετε ότι το κατεψυγμένο κοτόπουλο δεν χαλάει; Δείτε τι λένε οι ειδικοί
Πάτρα: Το Πανεπιστήμιο υποδέχθηκε φοιτητές από την Κινεζική Ακαδημία Κοινωνικών Επιστημών ΦΩΤΟ
