Ο Χριστόδουλος Κολόμβος «φλερτ» με τον ΠΑΟΚ
Ο Πατρινός πολίστας τα τελευταία χρόνια παίζει στην Τούρκικη ΕΝΚΑ

Κάτοικος Θεσσαλονίκης είναι πιθανό να γίνει την επόμενη αγωνιστική περίοδο ο Χριστόδουλος Κολόμβος, ο οποίος έχει δεχθεί κρούση από τον ΠΑΟΚ.
Πρόσφατα, η «Π» είχε αποκαλύψει ότι ο Κολόμβος, έπειτα από τρία χρόνια παρουσίας στην ΕΝΚΑ της Πάτρας, αναμένεται να αποχωρήσει από την Τουρκία και να επιστρέψει στην Ελλάδα προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του.
Η εξέλιξη αυτή φαίνεται να ενδιαφέρει ιδιαίτερα τον «Δικέφαλο του Βορρά». Ο νέος τεχνικός του ΠΑΟΚ, Σάκης Πλατανίτης – ο οποίος στο παρελθόν αγωνίστηκε στην ανδρική ομάδα της ΝΕΠ και γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις από την Πάτρα – έχει ήδη καταθέσει πρόταση στον έμπειρο φουνταριστό.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κολόμβος εξετάζει θετικά το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ και αναμένεται σύντομα να λάβει τις οριστικές του αποφάσεις χωρίς τίποτα σίγουρα.
Σημαντικές εμπειρίες για τους «μικρούς» του ΝΟΠ στη Βουλιαγμένη
Βέβαια, η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν είναι η μοναδική που έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον πρώην διεθνή πολίστα και άλλοτε παίκτη του Ολυμπιακού, καθώς υπάρχουν και άλλοι σύλλογοι που έχουν προσεγγίσει την πλευρά του. Ως εκ τούτου, τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο αυτή τη στιγμή. Σε κάθε περίπτωση, ο Πατρινός αθλητής επιθυμεί να επιστρέψει στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει την καριέρα του, αλλά και για οικογενειακούς λόγους, καθώς μεγαλώνει την κόρη του και θέλει να βρίσκεται πιο κοντά της.
Ανεξάρτητα από το αν τελικά αποκτηθεί ή όχι ο Κολόμβος, ο ΠΑΟΚ αναμένεται να δημιουργήσει μία ιδιαίτερα ανταγωνιστική ομάδα τη νέα σεζόν, φιλοδοξώντας να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στο ελληνικό πόλο. Άλλωστε, οι διοικητικές εξελίξεις που δρομολογούνται στον σύλλογο ενδέχεται να επηρεάσουν θετικά και το τμήμα υδατοσφαίρισης.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News