Ο Εμμανουήλ Καραλής «πέταξε» στο μίτινγκ της Οστράβα
Με άλμα στα 5,92 μ. πανηγύρισε τη δεύτερη θέση
Δύο μόλις 24ωρα πριν το ραντεβού της Μαδρίτης, ο αθλητής εκανε καλό αγώνα στο μίτινγκ της Οστράβας καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση.
Ο έμπειρος άλτης ξεκίνησε τον αγώνα του με άκυρο άλμα στα 5,62μ., πέρασε με την τρίτη τα 5,82μ. και με την πρώτη τα 5,92 μέτρα. Ο πρωταθλητής Ευρώπης του 2025 στη συνέχεια επέλεξε να αφήσει τα 5,97μ. για να δει τον πήχη στα 6,02 μέτρα.
Ο πήχης μπορεί να μη στάθηκε, ωστόσο για μια ακόμη φορά ο αθλητής του Χάρη Καραλή είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει σε μεγάλα ύψη.
Επόμενη στάση του Καραλή είναι αύριο (25/6/2025) Πέμπτη στη Μαδρίτη εκεί που θα διεκδικήσει τη νίκη και τους πολύτιμους βαθμούς για την ομάδα.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Ούτε στο ψυγείο, ούτε στη φρουτιέρα: Το μυστικό για να διατηρήσεις τις μπανάνες φρέσκες για εβδομάδες!
Το Netflix ετοιμάζεται να γίνει «super app» τι αλλάζει για τους συνδρομητές
«Βούλιαξε» από νεολαία το πανηγύρι του Αχιλλέα Καμαρών ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
5 λαχανικά που είναι πιο υγιεινά μαγειρεμένα παρά ωμά
Το GTA 6 διαρρέει κομμάτι κομμάτι, ενώ ο leeker βγάζει χρήματα από crypto
Η Γιορτή Τράγου στα Ζαχλωρίτικα ΦΩΤΟ
«Εάν τρως αυτό το φρούτο κάθε μέρα μπορεί να μειώσεις την χοληστερίνη σου»
Η Tesla ανακοινώνει κάτι μεγάλο για το μέλλον του αυτοκινήτου στις 3 Σεπτεμβρίου
