Ο Ερμής σπουδαία εμφάνιση και «καθαρή» νίκη
Μετά από ένα πραγματικό ντέρμπι, η ομάδα βόλεϊ του Ερμή Πατρών νίκησε σήμερα με 3-1 (25-18, 22-25, 25-22, 25-23) σετ, την Ηλιούπολη, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου που γίνονται στο Ρέθυμνο και μπήκε για τα καλά στο κόλπο.
Η πατρινή ομάδα πήρε το πρώτο σετ εύκολα, η Ηλιούπολη αντέδρασε και ισοφάρισε σε 1-1, όμως η ομάδα του Χριστόπουλου με όπλα την καλή υποδοχή, αλλά και τις σωστές επιλογές στην επίθεση, πήρε τα δύο επόμενα σετ και μαζί την καθαρή νίκη.
Πλέον ο Ερμής έχει τρεις βαθμούς και ελπίζει βάσιμα ότι θα τερματίσει σε 1 από τις τρεις πρώτες θέσεις.
ΕΡΜΗΣ (Χριστόπουλος): Γεωργιόπουλος, Καραμπελέσης, Μακρυγιάννης, Χατζόπουλος, Δρίβας, Τσαρκάτογλου, λίμπερο ο Παπαγιαννόπουλος.
*Ο Ερμής Πατρών θα παίξει πάλι αύριο το μεσημέρι (16.00) με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ Ρόδου και θέλει πάση θυσία τη νίκη για να ελπίζει βάσιμα στην άνοδο.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής:
16.00: ΠΑΟΚ Ρόδου – Ερμής Πατρών, Διαιτητές: Αγγελίδης, Κανδηλιεράκης.
18.00: Ηλιούπολη – ΝΟΠΕ Ρεθύμνου, Διαιτητές: Μυλωνάκης, Τραχαλάκη.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Βροχή στο camping: Πώς να μείνεις στεγνός και ασφαλής
Μόλις κυκλοφόρησε το trailer του EA FC 27 : Δείτε όλα όσα φέρνει η νέα ποδοσφαιρική σεζόν
Η Αννα Μαστοράκου στη Νίκαια της Γαλλίας με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας ΦΩΤΟ
Πώς θα είναι τα νέα χαρτονομίσματα του ευρώ – Πώς θα ψηφίσετε
Τέλος οι κωδικοί για να συνδεθείς στην Google ήρθε το selfie video
