Ο Ερμής συμφώνησε με τον Λ. Δρακόπουλο

Μετά την συμφωνία με τον Κύπριο Ανδρέα Βατυλιώτη, η ομάδα βόλεϊ του Ερμή Πατρών φουλάρει για την ενίσχυση της και με άλλους παίκτες.
Στο πλαίσιο αυτό, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι συμφώνησε σε όλα με τον πατρινό ακραίο Λευτέρη Δρακόπουλο ο οποίος όλα δείχνουν οτι θα συνεχίσει για Τρίτη συνεχόμενη χρονιά και αποτελεί μια σημαντική λύση για τους «μπλε».
Από εκεί και πέρα, έχουν γίνει επαφές και με άλλους παίκτες από το περσινό ρόστερ ώστε να συνεχίσουν και τη νέα περίοδο και σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις.
Στόχος του τεχνικού Γιώργου Χριστόπουλου είναι το ρόστερ να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις αρχές Αυγούστου ώστε στη συνέχεια να υπάρξει ένα διάστημα ξεκούρασης πριν ξεκινήσει η προετοιμασία.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News