Ο Ερυθρός Αστέρας πήρε το τοπικό ντέρμπι στις γυναίκες
Πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ερυθρού Αστέρα, νίκησε με 3-0 (25-17,25-20,25-11) σετ της Ολυμπιάδας στο τοπικό ντέρμπι του 1ου ημιτελικού του τουρνουά προετοιμασίας που διοργανώνει ο Ερμής Πατρών.
Η πατρινή ομάδα μας θα αγωνιστεί αύριο στις 18.00 στο μεγάλο τελικό του τουρνουά με την νικήτρια ομάδα του αγώνα Ερμή Πατρών και Α.Σ. Ηλιούπολη.
Η Ολυμπιάδα έπαιξε με τρεις απουσίες καθώς απουσίαζαν οι Ελ. Γιαννακόπουλου και Βάσω Γιαννόπουλου ενώ στο ζέσταμα τραυματίστηκε και η διαγώνιος Μαρκουίζου.
ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Καράβολας): Κόλλια Ελ. (αρχηγός), Κατσιμήγα, Κασπίρη Σ. ,Τσούση, Μπένου, Μαυρομμάτη, Κασπίρη Μ.(λίμπερο)/Ηλιοπούλου, Κοτσόκολου, Κατσή, ,Γεωργοπούλου, Ράγκου, Τσιμπλοστεφανάκη, Στυλιανοπούλου (λίμπερο).
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Αυτές είναι οι 22 καλύτερες σειρές που βγαίνουν μέσα στο 2026 σε Netflix, Apple TV, Prime Video, HBO και Disney+
«Γιοι και κόρες» στο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου στην Κρήνη ΦΩΤΟ
Καμένη κατσαρόλα: Το απλό «trick» με Coca-Cola που εξαφανίζει τα καμένα χωρίς τρίψιμο
ChatGPT 80s trend: Αυτό είναι το απόλυτο viral στα social και σας δίνουμε το prompt
Με «κεντητό ψωμί» ο Σύλλογος Προστασίας Υγείας και Περιβάλλοντος Χαλανδρίτσας στην Αγροτική Έκθεση ΦΩΤΟ
