Ο εξωτικός παράδεισος της Πελοποννήσου που γνωρίζουν ελάχιστοι μόλις 1,5 ώρα από την Αθήνα

Ο εξωτικός παράδεισος

Σε απόσταση μόλις 1,5 ώρας από την Αθήνα και μόλις 15 λεπτά μακριά από το κοσμοπολίτικο Ναύπλιο υπάρχει ένα δάσος από φοίνικες, μπανανιές σε ένα σπάνιο μείγμα με μουριές και πορτοκαλεώνες που δεν θυμίζει σε τίποτα Ελλάδα αλλά παραπέμπει σε μέρη εξωτικά όπως ο Άγιος Δομίνικος και ο Μαυρίκιος.

Το Δρέπανο Αργολίδας είναι ο μυστικός παράδεισος της Πελοποννήσου και όχι μόνο και αν εσείς δεν τον γνωρίζετε υπάρχουν φανατικοί θαυμαστές του που φροντίζουν για την κράτηση τους είτε στα ξενοδοχεία της περιοχής είτε πολύ περισσότερο στις γνωστές ως καλύβες στο μοναδικό camping της περιοχής ένα και δύο χρόνια πριν προκειμένου να βρουν το κατάλυμα της αρεσκείας τους.

Στις διάσημες καλύβες στο Δρέπανο Αργολίδας θα νιώσετε μαχητής του Survivor (βέβαια με όλες τις ανέσεις σας) και θα αγναντεύετε την καταπληκτική και ατελείωτη κυριολεκτικά παραλία της περιοχής που εκτείνεται μέχρι το Τολό από απόσταση μόλις λίγων μέτρων.

Τα λόγια είναι περιττά όσες πληροφορίες και αν σας δώσουμε και μόνο μια επίσκεψη σας στο Δρέπανο θα σας μεταφέρει στον εξωτικό χαρακτήρα της περιοχής.

Ο ελληνικός Άγιος Δομίνικος είναι πολύ ανώτερος από αυτόν του Survivor