Ο «Φειδιππίδης» προπόνηση στο παραλιακό μέτωπο της Πάτρας

Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του για τον 1ο Διεθνή Ημιμαραθώνιο της Πάτρας βρίσκεται ο «Φειδιππίδης», με τις προπονήσεις να ανεβάζουν στροφές.

Ο «Φειδιππίδης» προπόνηση στο παραλιακό μέτωπο της Πάτρας Ο «Φειδιππίδης» ετοιμάζεται για τον 1ο Διεθνή Ημιμαραθώνιο της Πάτρας

Επιστροφή στις ομαδικές προπονήσεις για τους δρομείς του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Αχαΐας (Σ.Μ.ΑΧ.) «ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ», μετά από τους διαδοχικούς αγώνες του Μαρτίου που συμμετείχε ο Σύλλογος.

Ο Σ.Μ.ΑΧ. «ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ» διοργάνωσε ομαδική προπόνηση LONG RUN την Κυριακή 26/3 στο παραλιακό μέτωπο της Πάτρας, ενόψει του 1ου Διεθνούς Ημιμαραθωνίου Πάτρας, που θα διεξαχθεί στις 9/4 (διοργανωτές ο Πέλοπας και η εφημερίδα «Πελοπόννησος»), στον οποίο ο Σύλλογος συμμετέχει ως Θεσμικός Υποστηρικτής.

Το ηλιόλουστο Κυριακάτικο πρωινό οι δρομικές παρέες των μελών και φίλων του Συλλόγου έτρεξαν στην παραλιακή διαδρομή του αγώνα από το Νότιο Πάρκο έως την Πλαζ του ΕΟΤ, καλύπτοντας συνολικά αποστάσεις από 15χλμ έως και 25χλμ, επιβεβαιώνοντας την ετοιμότητα τους τόσο για τον αγώνα της Πάτρας, όσο και για τον 17ο Διεθνή Μαραθώνιο Θεσσαλονίκης που θα συμμετέχουν μαζικά οι δρομείς του «ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗ».

Οι ομαδικές εγγραφές για τον Μαραθώνιο Θεσσαλονίκης (και τους αγώνες των 5χλμ. και 10χλμ.) ολοκληρώνονται τη Δευτέρα 27/3, ενώ για τον 1ο Διεθνή Ημιμαραθώνιο Πάτρας συνεχίζονται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και η συμμετοχή των μελών του Συλλόγου αναμένεται να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο!

Google News

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ