Ο γιατρός Σπ. Σπυρόπουλος νέος μέλος της ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας

Στις 9 Ιανουαρίου ανακοινώνεται το νέο οργανωτικό σχήμα

ΠΑΤΡΑ

Ο γιατρός – γαστρεντερολόγος στο ΓΝΠ «Ο Άγιος Ανδρέας» Σπύρος Σπυρόπουλος είναι το νέο μέλος στην Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας. Προσθέτει από σήμερα και τις δικές του δυνάμεις στη νέα πορεία που έχει ξεκινήσει η Οργάνωση στον Νομό. Ο δημοσιογράφος Νίκος Σύφαντος παραμένει με αυξημένες αρμοδιότητες εκτός αυτών του Τομέα Πολιτικής Προστασίας.

ΠΑΤΡΑ

Σπύρος Σπυρόπουλος

Η ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας από τον επόμενο μήνα μπαίνει στην τελική ευθεία για τη μάχη των εκλογών. Εντατικοποιούνται οι περιοδείες, πολλαπλασιάζονται οι εκδηλώσεις διαλόγου ανοίγουν νέα γραφεία σε ολόκληρη την Αχαΐα, δημιουργούνται νέες επιτροπές δράσεις ενώ τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου ο Πρόεδρος θα παρουσιάσει το νέο οργανωτικό σχήμα της ΔΕΕΠ, με νέους Τομεάρχες και στελέχη.

Η Οργάνωση εξειδικεύει πλέον τις δράσεις της και ξετυλίγει καθημερινά τις νέες παρεμβάσεις της στην κοινωνία. Αναδεικνύει το μεταρρυθμιστικό έργο της κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και παρεμβαίνει για τα μεγάλα έργα που γίνονται και αυτά που έχουν δρομολογηθεί στην Αχαΐα. Τα στελέχη και τα μέλη της δε θα επιτρέψουν ξανά να γυρίσει η χώρα μας στα στάσιμα και επικίνδυνα νερά του χθες.

Από την επόμενη εβδομάδα επαναρχίζουν οι εκδηλώσεις διαλόγου στις έδρες πρώην Δήμων ενώ η τελευταία συνεδρίαση για τον χρόνο που φεύγει θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου με πολλά θέματα στην ημερήσια διάταξη. Τέλος, η πρώτη πολιτική εκδήλωση για το 2023 θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments