Ο Γιώργος Κυριακόπουλος δείχνει τον δρόμο-Δώρισε έναν απινιδωτή στον Πήγασο

Ο Γιώργος Κυριακόπουλος δείχνει τον δρόμο-Δώρισε έναν απινιδωτή στον Πήγασο

Με τα φαινόμενα προβλημάτων υγείας σε νεαρούς παίκτες μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, να είναι πλέον πολύ συχνά, η κίνηση που έκανε ο πατρινός ποδοσφαιριστής της Σασουόλο,  Γιώργος Κυριακόπουλος, αποκτά ξεχωριστή σημασία.

 

Οι πληροφορίες της «Π» αναφέρουν ότι ο Γιώργος Κυριακόπουλος πριν από λίγες μέρες με δικά του χρήματα, έκανε δώρο ένα απινιδωτή στη διοίκηση του Πήγασου Μπεγουλακίου.

 

Ο απινιδωτής ανήκει πλέον στον Πήγασο ο οποίος έχει την ευκαιρία να τον χρησιμοποιεί σε κάθε επίσημο αγώνα της ομάδας του  ώστε να είναι καλυμμένος σε κάθε περίπτωση, καθώς ακόμα και σήμερα, έστω και σε λίγα γήπεδα της Αχαϊας, δεν υπάρχουν απινιδωτές.

 

Αν αναρωτιέστε για ποιο λόγο ο Γιώργος Κυριακόπουλος προχώρησε αυτή την  όμορφη κίνηση προς τον Πήγασο Μπεγουλάκίου, είναι επειδή στη διοίκηση του συλλόγου βρίσκεται ο πατέρας του, Κώστας Κυριακόπουλος.

 

Οι άνθρωποι του Πήγασου ευχαρίστησαν τον Γιώργο Κυριακόπουλο για την κίνηση του και μάλιστα πολύ σύντομα θα διοργανωθεί σεμινάριο σε συνεργασία με τον Ερυθρό Σταυρό για να γίνει επίδειξη σε όλους τους προπονητές των τμημάτων για την ασφαλή χρήση του απινιδωτή.

 

Ο Γιώργος Κυριακόπουλος με μία απλή κίνηση έδειξε τον δρόμο σε όλους όσους μπορούν  να συνδράμουν και να γεμίσουν όλα τα ερασιτεχνικά γήπεδα, αλλά και ομάδες, με απινιδωτές που θα βοηθήσουν να σωθούν ζωές…

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments