Ο Γιώργος Μάγκας καλεί τον Σπύρο Μπιμπίλα να βγει στην τηλεόραση: «Nα ζητήσει συγγνώμη από όλη την Ελλάδα»
Ο «βασιλιάς» του κλαρίνου, δήλωσε στεναχωρημένος «για αυτή τη βλακεία που έγραψε ο Μπιμπίλας».
Να εμφανιστεί στην τηλεόραση και να ζητήσει δημοσίως συγγνώμη κάλεσε τον Σπύρο Μπιμπίλα ο Γιώργος Μάγκας, με αφορμή την ανάρτηση του προέδρου του ΣΕΗ για την ψευδή είδηση του θανάτου του.
Ο «βασιλιάς» του κλαρίνου, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, δήλωσε στεναχωρημένος «για αυτή τη βλακεία που έγραψε ο Μπιμπίλας».
Ο Γιώργος Μάγκας περιέγραψε πώς έμαθε ότι “πέθανε”, λέγοντας πως τα παιδιά του ήταν εκείνα που τον… ενημέρωσαν για τα νέα. «Το μάθανε τα παιδιά και πήραν τηλέφωνο και κλαίγανε. Μου λέγανε ”πατέρα είσαι ζωντανός;”, ”Ναι ζωντανός είμαι”. Μου λέγανε μπες στο facebook να δεις τι γράφουν».
Είπε επίσης ότι ο Σπύρος Μπιμπίλας τον πήρε τηλέφωνο και ζητούσε συγγνώμη. Ωστόσο, σημείωσε με νόημα στη συνέχεια ότι «θα ήταν ωραίο να βγει στην τηλεόραση και να ζητήσει συγγνώμη από όλη την Ελλάδα και από το εξωτερικό».
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Τι συμβαίνει στο σώμα όταν μειώνεις τη ζάχαρη για 30 ημέρες
Μόνιμο tattoo χωρίς βελόνες και σύντομα θα το παραλαμβάνεις με κούριερ
Η εκδήλωση του Δήμου για τον Αιγιώτη καθηγητή Νανοτεχνολογίας Θέμη Προδρομάκη ΦΩΤΟ
Το ελληνικό τρόφιμο που θεωρείται «φάρμακο» για την καρδιά
Η AI μεταμορφώνει το Google Earth και μπορείς να δείς τον Παρθενώνα πριν 2500 χρόνια
Το κόκκινο φεγγάρι «αποτύπωσε» τη δύσκολη μάχη με τις φλόγες στην Αιγιάλεια
Τα 12 τρόφιμα «σωτήρες» για όσους δεν έχουν χρόνο να μαγειρεύουν
Στα Καλάβρυτα Χατζηνάσιος και Κορκολής ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
