Ο Γιώργος Μακρυκώστας νέος προπονητής στην ΕΑΠ
Βοηθός του θα είναι ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος
Η ΕΑΠ ανακοίνωσε ότι νέος προπονητής της γυναικείας ομάδας βόλεϊ θα είναι ο Γιώργος Μακρυκώστας με συνεργάτη τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο. Η ανακοίνωση γνωστοποιήθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα και έχει ως εξής: «Το Δ/Σ ανακοινώνει την συμφωνία της με τον Γιώργο Μακρυκώστα για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Συλλόγου.
Ο Γιώργος Μακρυκώστας κατέχει δίπλωμα Α΄ Κατηγορίας Πετοσφαίρισης και ανατρέχοντας στο βιογραφικό του 20 και πλέον χρόνια θα διαπιστώσουμε μεγάλη εμπειρία σε όλο το φάσμα της ομάδας.
Από τις ακαδημίες και τα μικρά παιδιά που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο βόλεϊ μέχρι την μεγάλη αγωνιστική ομάδα. Αυτός ήταν και ο στόχος , να δημιουργήσουμε μία ανταγωνιστική ομάδα, με στόχευση στα αναπτυξιακά μας τμήματα που θα δώσει στην ομάδα μας προοπτική.
Βοηθός του Γιώργου Μακρυκώστα θα είναι ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος επί σειρά ετών συνεργάτης του και κάτοχος διπλώματος Γ΄ Κατηγορίας Πετοσφαίρισης.
Γιώργο καλωσόρισες στην οικογένεια της Ε.Α.Π.
Παναγιώτη καλωσόρισες στην οικογένεια της Ε.Α.Π.».
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Τι συμβαίνει στο σώμα όταν μειώνεις τη ζάχαρη για 30 ημέρες
Μόνιμο tattoo χωρίς βελόνες και σύντομα θα το παραλαμβάνεις με κούριερ
Η επετειακή εκδήλωση για τα 10 χρόνια του Πολιτιστικού Συλλόγου Αλισσαίων «Πείρος» ΦΩΤΟ
Το ελληνικό τρόφιμο που θεωρείται «φάρμακο» για την καρδιά
Η AI μεταμορφώνει το Google Earth και μπορείς να δείς τον Παρθενώνα πριν 2500 χρόνια
Λαμπερή καλοκαιρινή γιορτή στην Πλαζ για τα 44 χρόνια προσφοράς της «Φλόγας» ΦΩΤΟ
Τα 12 τρόφιμα «σωτήρες» για όσους δεν έχουν χρόνο να μαγειρεύουν
Το «κρέας»… μιας σκοτεινής επαρχίας στο νέο Δημαρχείο της Πάτρας ΦΩΤΟ
