Ο Γιώργος Παπανδρέου σε δομές Υγείας της Αχαΐας

Επίσκεψη του Γιώργου Παπανδρέου στο Γενικό Νοσοκομείο Αιγίου και στα Κέντρα Υγείας Κάτω Αχαΐας και Αγίου Αλεξίου

Ο Γιώργος Παπανδρέου σε δομές Υγείας της Αχαΐας

Ο πρώην Πρωθυπουργός και Βουλευτής Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής, Γιώργος Α. Παπανδρέου και η Κατερίνα Σολωμού, Υποψήφια Βουλευτής και Αναπληρώτρια Τομεάρχης Υγείας του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής,  επισκέφτηκαν το Γενικό Νοσοκομείο Αιγίου, όπου συναντήθηκαν με την Διοίκηση, τους εκπροσώπους του Ιατρικού προσωπικού και τους εκπροσώπους των εργαζομένων. Νωρίτερα συνοδευόμενοι από την υποψήφια Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής, Λουκοπούλου Βιβή επισκέφθηκαν τα Κέντρα Υγείας Κάτω Αχαΐας και Αγίου Αλεξίου αντίστοιχα.  Αντάλλαξαν απόψεις και εκτίμησαν τα προβλήματα και τα ζητήματα που αφορούν τις υγειονομικές ανάγκες των περιοχών αλλά κυρίως συζήτησαν  τρόπους συμβολής στην αντιμετώπισή τους.

Ο Γιώργος Α. Παπανδρέου, είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τα μεγάλα λειτουργικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν, τόσο το Γενικό Νοσοκομείο  Αιγίου όσο και τα Κέντρα Υγείας της ευρύτερης περιοχής, καθώς η έλλειψη Ιατρικού δυναμικού σε όλες τις δομές καθιστά αδύνατη την ικανοποίηση των αναγκών του κάθε πολίτη.

Στην συνέχεια εξέφρασε την άποψη, ότι η Πρωτοβάθμια φροντίδα Υγείας είναι κοινωνικό αγαθό και πυλώνας στήριξης της Δημόσιας Υγείας.

Επιπλέον τόνισε, ότι το κάθε Νοσοκομείο αποτελεί την βάση ενός βιώσιμου και σύγχρονου Δημόσιου Συστήματος Υγείας, ως εκ τούτου η πολιτεία οφείλει να ενσκύψει στα προβλήματα και τις ελλείψεις  του, με την κάλυψη των κενών θέσεων ιατρικού και παραϊατρικου προσωπικού και την ουσιαστική στήριξη του ΕΣΥ, το οποίο η Κυβέρνηση συστηματικά υπονομεύει  με τελικό σκοπό την πλήρη ιδιωτικοποίηση του χώρου της Υγείας.

Ο Γιώργος Παπανδρέου σε δομές Υγείας της Αχαΐας Ο Γιώργος Παπανδρέου σε δομές Υγείας της Αχαΐας

Google News Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τμήμα Ημερήσιας Νοσηλείας ΠΓΝΠ: Θεραπευτικό καταφύγιο για ανοσοκατασταλμένους
Πάτρα: Το σχέδιο και τα πρώτα βήματα για τη δημιουργία ενιαίου αρχαιολογικού χώρου
Δυτική Ελλάδα - Χούλιγκανς: «Καθαρή» η Αστυνομία στην ΕΔΕ για τους «εισβολείς»
Αντλούν από τα 250 μέτρα βάθος οι αγρότες της Ωλενίας - Πιάνουν πάτο για λίγο καθαρό νερό