Ο Κ. Σκρέκας στο Digital Dialogue – Φυσικό αέριο και περιφερειακή ανάπτυξη το θέμα

image 618826
Με τη συμμετοχή του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστα Σκρέκα, συνεχίζεται σήμερα (10:00 π.μ.) το Digital Dialogue του Regional Growth Conference που διοργανώνεται από την εφημερίδα «Πελοπόννησος» με θέμα «Ανάπτυξη του δικτύου Φυσικού Αερίου και Περιφερειακή Ανάπτυξη».

>Ο Κ. Σκρέκας κατάγεται από τη Μεγάρχη Τρικάλων. Αποφοίτησε από το τμήμα Πολιτικών Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Το 2000 ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στη Διαχείριση Εργων (MSc in Construction Management, στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών) στο Πανεπιστήμιο του Birmingham της Αγγλίας. Εκλέχθηκε βουλευτής Τρικάλων για πρώτη φορά στις εκλογές της 6ης Μαΐου του 2012 και έκτοτε εκλέγεται ανελλιπώς. Στη Βουλή των Ελλήνων έχει συμμετάσχει στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής, στη Διαρκή Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου, στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Ερευνας και Τεχνολογίας και στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Προστασίας Περιβάλλοντος. Διετέλεσε υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας από τον Οκτώβριο μέχρι τον Φεβρουάριο του 2015. Στις 5 Ιανουαρίου 2021 ορίστηκε υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

>Μαζί με τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας θα φιλοξενηθεί στον ψηφιακό διάλογο η νέα διευθύνουσα σύμβουλος στον διαχειριστή Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου ΑΕ (ΔΕΣΦΑ), Maria Rita Galli.

> Επίσης, θα μετέχει ο διευθύνων σύμβουλος της Δημόσιας Επιχείρησης Δικτύων Διανομής Αερίου (ΔΕΔΔΑ) ΑΕ, Μάριος Τσάκας. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Χημείας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στη «Χημεία και Τεχνολογίες Περιβάλλοντος» και Διδακτορικό Δίπλωμα του ιδίου Πανεπιστημίου στην «Οργάνωση και Διοίκηση».

>Τον συντονισμό του Digital Dialogue θα κάνει ο δημοσιογράφος Απόστολος Μαγγηριάδης.
Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΟΥΝΙΝΑ ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΝΕΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ 780x436 1
ναρκωτικα
ΔΥΤΙΚΗ ΑΧΑΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ
ΚΑΡΒΕΛΗΣ ΚΑΤΩ ΑΧΑΪΑ