Ο κυκλώνας Μιντίλι σάρωσε το Μπαγκλαντές: 7 νεκροί, 300 αγνοούμενοι ψαράδες
Τουλάχιστον επτά νεκρούς άφησε πίσω του, το σαρωτικό πέρασμα του κυκλώνα Μιντίλι, στο Μπαγκλαντές.
Ο κυκλώνας Μιντίλι , με ισχυρές βροχοπτώσεις και ανέμους, έφτασε στο Μπανγκλαντές την Παρασκευή και προκάλεσε ανυπολόγιστες καταστροφές.
Λόγω του κυκλώνα αγνοούνται περίπου 300 ψαράδες, οι οποίοι επέβαιναν σε 25 μηχανότρατες που δεν πρόλαβαν να επιστρέψουν προτού ξεσπάσει ο κυκλώνας.
Εικάζεται πως αναζήτησαν καταφύγιο στην περιοχή του μαγκρόβιου δάσους Σουντορμπόν στον Κόλπο της Βεγγάλης.
Από τους επτά νεκρούς, οι τέσσερις ήταν μέλη μιας οικογένειας, που σκοτώθηκαν όταν κατέρρευσε το πλινθόκτιστο σπίτι τους, και οι άλλοι τρεις σκοτώθηκαν από πτώσεις δέντρων στις περιφέρειες Τσάτογκραμ και Τανγκάιλ.
Ο κυκλώνας προκάλεσε ζημιές σε καλλιέργειες που βρίσκονται σε παράκτιες περιοχές, όπου δεκάδες χιλιάδες κάτοικοι έσπευσαν σε καταφύγια για να προστατευθούν, ενώ καταστράφηκαν εγκαταστάσεις ηλεκτροδότησης με αποτέλεσμα να μην υπάρχει ούτε ρεύμα.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Τι συμβαίνει στο σώμα σας όταν παραλείπετε συστηματικά να φάτε πρωινό
Κι άλλοι AI agents της OpenAI ξέφυγαν από τον έλεγχο τι αποκαλύπτεται
Πώς αγαπάει ο άντρας Σκορπιός; Το απόλυτο πάθος!
Πού πάνε τελικά οι κάλτσες που χάνονται στο πλυντήριο;
Τραβάς λάθος φωτογραφίες με το κινητό σου – πώς να το διορθώσεις με το RAW
«Οι Συνένοχοι του Γκαίτε» στο Αρχαίο Θέατρο Αιγείρας ΦΩΤΟ
Πόσο επικίνδυνα είναι τα πλαστικά παπούτσια τύπου Crocs που φοράς το καλοκαίρι;
Η αποστολή της Αιγιάλειας στην Ταϊβάν στους Παγκόσμιους Παιδικούς Αγώνες Δήμων ΒΙΝΤΕΟ
