Ο Μακρόν για το θάνατο του Αλέν Ντελόν: «Ήταν περισσότερο από ένας σταρ, ένα μνημείο της Γαλλίας»
Ο Εμανουέλ Μακρόν απέτισε σήμερα φόρο τιμής στο «μνημείο της Γαλλίας» Αλέν Ντελόν, που πέθανε σε ηλικία 88 ετών, χαιρετίζοντας τους «μυθικούς ρόλους» ενός ηθοποιού που «έκανε τον κόσμο να ονειρεύεται».
Την απώλεια του Αλέν Ντελόν θρηνεί η η Γαλλία με τον Εμάνουελ Μακρόν τον αποχαιρετά με ένα συγκινητικό μήνυμα.
Ο Εμανουέλ Μακρόν απέτισε σήμερα φόρο τιμής στο «μνημείο της Γαλλίας» Αλέν Ντελόν, που πέθανε σε ηλικία 88 ετών, χαιρετίζοντας τους «μυθικούς ρόλους» ενός ηθοποιού που «έκανε τον κόσμο να ονειρεύεται».
«Κύριος Κλάιν ή Ρόκο, ο Γατόπαρδος ή ο Δολοφόνος με το αγγελικό πρόσωπο, ο Αλέν Ντελόν ενσάρκωσε μυθικούς ρόλους και έκανε τον κόσμο να ονειρεύεται. Δίνοντας το αξέχαστο πρόσωπό του για να αναστατώσει τις ζωές μας», έγραψε στο X o Γάλλος πρόεδρος. «Μελαγχολικός, δημοφιλής, κρυφός, ήταν περισσότερο από ένας σταρ: ένα μνημείο της Γαλλίας», πρόσθεσε.
Να σημειωθεί ότι ο Αλέν Ντελόν έφυγε σήμερα (18.08.2024) τα ξημερώματα από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Πάτρα: Με μεγάλη συμμετοχή η παρουσίαση του βιβλίου «Αλφαβητικές Πολιτείες» της Πηνελόπης Λαμπούση ΦΩΤΟ
Επιστροφή φόρου εισοδήματος: πότε πιστώνεται και γιατί δεν ήρθε
Η Meta σου δίνει εργαλεία να φτιάξεις τις δικές τους AI συσκευές
Πάτρα: Κατάθεση στεφάνου από τους «Δημοκράτες – Προοδευτικό Κέντρο» για την επέτειο της Απελευθέρωσης ΦΩΤΟ
Φοιτητικό στεγαστικό επίδομα: ποσά, κριτήρια και πότε ανοίγει η αίτηση
