Ο μάνατζερ που είναι πίσω από τον Παναιγιάλειο
Τακτοποίησε τις εκκρεμότητες ώστε να κατέβει η ομάδα γιατί υπήρχε σοβαρό πρόβλημα
Μια …μανατζεροπαρέα φαίνεται ότι έχει αναλάβει να κάνει κουμάντο φέτος στον Παναιγιάλειο.
Οι πληροφορίες του pelop.gr αναφέρουν πως πίσω απ’ αυτή την ιστορία βρίσκεται ο Κώστας Χαραλαμπίδης, ένας μάνατζερ (με άλλους συνεργάτες του), ο οποίος πριν από κάποια χρόνια είχε βρεθεί στη θέση του προέδρου του Ιωνικού.
Το 2010, ο Χρήστος Κανελλάκης είχε μεταβιβάσει τις μετοχές της ΠΑΕ στον Χαραλαμπίδη, ο οποίος είχε και τη θέση του διευθύνοντα συμβούλου στην ΠΑΕ.
Μετά από έναν χρόνο, ο Κ. Χαραλαμπιδης είχε την ατυχία να εμπλακεί η ομάδα στην υπόθεση των πλαστών ενημεροτήτων για την οποία ο ίδιος δεν είχε την παραμικρή ευθύνη.
Μάλιστα, ο Ιωνικός υποβιβάστηκε για το θέμα αυτό, όπως ο Παναιγιαλειος και άλλες ομάδες.
“Να βγει πρώτα η διοίκηση και μετά θα τα πούμε όλα. Πιστεύω πολύ στο πρότζεκτ και όλα θα γίνουν για το καλό του Παναιγιαλείου” τόνισε ο Χαραλαμπίδης σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του.
Μάλιστα, ο ίδιος τακτοποίησε κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες ώστε ο Παναιγιαλειος να ξεκινήσει να λειτουργεί, γιατί σε διαφορετική περίπτωση κανείς δεν ξέρει τι θα γινόταν.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Χαλάει όλο το κεσεδάκι αν μουχλιάσει μία φράουλα; Οι ειδικοί εξηγούν
Η LG λύνει το πρόβλημα που ταλαιπωρεί τις OLED τηλεοράσεις εδώ και χρόνια
Τα παιδιά πήγαν στην «Δρακότρυπα» στο Βραχνί Καλαβρύτων ΒΙΝΤΕΟ
Πόσο συχνά πρέπει να αλλάζετε οδοντόβουρτσα;
Νέες αποκαλύψεις για τον Steve Jobs την CIA και την επιστροφή του στην Apple
Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Μπήκα επίσημα στην εμμηνόπαυση
Οδηγός αναγνώρισης: Ποια τσούχτρα τσιμπά και ποια είναι εντελώς ακίνδυνη
Το GTA 6 διέρρευσε ξανά και αυτή τη φορά κάποιος μπήκε μέσα στη Rockstar
