Ο μεγάλος κίνδυνος για την Παναχαϊκή, εκπνέει η προθεσμία

Ο μεγάλος κίνδυνος για την Παναχαϊκή, εκπνέει η προθεσμία

Σήμερα εκπνέει η προθεσμία για να εξοφλήσει-διακανονίσει η Παναχαϊκή τις οφειλές σε Μπρους, Πάνο, Παπαδόπουλο για να της επιστραφούν οι 9 βαθμοί, που της έχουν αφαιρεθεί λόγω της ενεργοποίησης ποινών (-3 για κάθε παίκτη).

Η ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΗ ΠΟΙΝΗ
Υπάρχει αγωνία, αλλά και αισιοδοξία ότι τελικά η Παναχαϊκή θα βρει λύσεις και θα ξεπεράσει τον μεγάλο κίνδυνο. Και μιλάμε για μεγάλο κίνδυνο, γιατί εάν δεν βρει λύση έστω τουλάχιστον με έναν από τους τρεις παίκτες και παραμείνει η «τριπλή» αφαίρεση βαθμών η προβλεπόμενη ποινή είναι αποβολή από το πρωτάθλημα! Γιατί όταν μία ομάδα έχει τρεις αφαιρέσεις βαθμών αυτή είναι η ποινή που επιβάλλεται.

ΕΠΑΦΗ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΛΥΣΗ

Όμως σύμφωνα με πληροφορίες έχει γίνει επαφή με την πλευρά και των τριών παικτών και υπάρχει η διάθεση για να βρεθεί λύση έστω και την τελευταία ώρα!

Σε κάθε περίπτωση καταλαβαίνετε σε τι κατάσταση είναι οι «κοκκινόμαυροι» και την προσπάθεια που καταβάλλεται το τελευταίο διάστημα. Οταν φτάνει κυριολεκτικά την τελευταία ώρα της προθεσμίας να αναζητείται λύση, σημαίνει πάρα πολλά…

Και μέσα σε όλα θυμίζουμε ότι υπάρχει και το παιχνίδι που θα πρέπει να παίξει η Παναχαϊκή την Κυριακή στην Κρήτη με την Επισκοπή στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Super League 2. Συνεπώς αρκετά έξοδα, σε μία περίοδο που το οικονομικό στην Παναχαϊκή αποτελεί πολύ μεγάλο πρόβλημα.

Μάλιστα το παιχνίδι με την Επισκοπή ορίστηκε να διευθύνει ο Φουστανάς (Μακεδονίας) με βοηθούς τους Παγουτζή (Πειραιά) και Κορωνάς (Πειραιά).

 

 

 

Google News

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ