Ο Ν.Φαρμάκης για την επέτειο του Πολυτεχνείου: «Μισό αιώνα μετά ανανεώνουμε τη δέσμευσή μας στα ιδεώδη της δημοκρατίας και της κοινωνικής δικαιοσύνης»
Τι δήλωσε ο Περιφερειάρχης Δ. Ελλάδος.
Στο μήνυμά του για την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, αναφέρει τα εξής:
“Σήμερα, 50 χρόνια μετά, η μνήμη του Πολυτεχνείου παραμένει μια ασβεστη φλόγα προσπάθειας και ελπίδας για ένα κόσμο που μπορεί να γίνει καλύτερος.

Το Πολυτεχνείο, πέρα από σύμβολο του αντιδικτατορικού αγώνα, ήταν και ένα μήνυμα ενότητας των Ελλήνων που ανεξαρτήτως ιδεολογικής προέλευσης συναντήθηκαν στον κοινό αγώνα για ελευθερία, εθνική κυριαρχία και δημοκρατία.
Μισό αιώνα μετά ανανεώνουμε τη δέσμευσή μας στα ιδεώδη της δημοκρατίας και της κοινωνικής δικαιοσύνης. Γιατί όποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται πάντα καλά!”

Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Ζώδια σήμερα 15/9/2026: Αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις για την Τρίτη
«Έπαιρνα κολλαγόνο για 3 μήνες και αυτά είναι τα αποτελέσματα»
Το YouTube απάντησε στο τι είναι mainstream: Τα Backrooms και ο 19χρονος στην κορυφή του κόσμου
Βράβευση της ΕΑΣ Νάξου από τον Καλαβρυτινό Παύλο Σατολιά ΦΩΤΟ
Καμένη κατσαρόλα: Το απλό «trick» με Coca-Cola που εξαφανίζει τα καμένα χωρίς τρίψιμο
