Ο Νετανιάχου ενισχύει τα μέτρα ασφαλείας
Το γραφείο του Νετανιάχου ανακοίνωσε στην πλατφόρμα Χ ότι ο Ισραηλινός Πρωθυπουργός είχε επικοινωνία με τη Γενική Εισαγγελέα των ΗΠΑ, Παμ Μπόντι για να ενημερωθεί για την επίθεση.
Μετά την φονική επίθεση που έγινε το βράδυ της Τετάρτης στην Ουάσιγκτον που στοίχισαν τη ζωή σε δύο εργαζόμενους της πρεσβείας, ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου ανακοίνωσε ότι ενισχύει τα μέτρα ασφαλείας στις ισραηλινές διπλωματικές αποστολές σε όλο τον κόσμο.
Το γραφείο του Νετανιάχου ανακοίνωσε στην πλατφόρμα Χ ότι ο Ισραηλινός Πρωθυπουργός είχε επικοινωνία με τη Γενική Εισαγγελέα των ΗΠΑ, Παμ Μπόντι, προκειμένου να ενημερωθεί για τον φερόμενο ως δράστη και για τα δύο θύματα – ένα νεαρό ζευγάρι που επρόκειτο σύντομα να αρραβωνιαστεί.
Η Μπόντι εξέφρασε τη βαθιά της θλίψη στον Νετανιάχου, σύμφωνα με την ανακοίνωση του γραφείου του, προσθέτοντας ότι ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, συμβάλλει στη διαχείριση της κατάστασης. Δήλωσε επίσης ότι ο δράστης θα οδηγηθεί στη δικαιοσύνη.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Αλλαγή ώρας 2026: Πότε γυρίζουμε τα ρολόγια πίσω – Πόσο ύπνο «κερδίζουμε»
Εκδρομή του Συλλόγου Αγίου Βασιλείου στην Πλατανιώτισσα ΦΩΤΟ
Apple: Δύο νέες λειτουργίες εντοπίστηκαν στη δοκιμαστική έκδοση του iOS 27
Συντάξεις: Γιατί έμεινε στα συρτάρια η κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης
Η γέννηση της Θεοτόκου στην Κέρτεζη ΦΩΤΟ
