Ο Νίκος Γκομώλης μετάδωσε το φάιναλ-4 του πόλο, τα είπε όλα στον Peloponnisos FM 104,1
Ο επικεφαλής της ΕΡΑ ΣΠΟΡ Νίκος Γκομώλης βρέθηκε στην Πάτρα για τις μεταδόσεις του φάιναλ-4 του πόλο και μίλησε στον Peloponnisos FM 104,1 για όλα όσα είδε.
Στην Πάτρα για τις μεταδόσεις του φάιναλ-4 του πόλο βρέθηκε ο Νίκος Γκομώλης. Ο πολύπειρος δημοσιογράφος της κρατικής τηλεόρασης και επικεφαλής της ΕΡΑ ΣΠΟΡ μίλησε στον Κώστα Λαμπρόπουλο και στην εκπομπή του με τίτλο «Δεξί-Αριστερό και Γκολ!» στον Peloponnisos FM 104,1, κάνοντας τον απολογισμό της σπουδαίας διοργάνωσης.
Το μενού της κουβέντας τα είχε όλα, από τον Χριστόδουλο Κολόμβο μέχρι την 3άδα Γιώργος Τελώνης-Γιώργος Κακουλίδης-Δημήτρης Μπιτσάκος, αλλά και τα εγκώμια προς την Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚ και προσωπικά τον αντιπρόεδρο και άνθρωπο του υγρού στίβου Μιχάλη Κουρέτα. «Η Πάτρα ξέρει τον τρόπο να διοργανώνει σπουδαίους αγώνες και έχει τους ανθρώπους που αγαπούν το πόλο», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Ν. Γκομώλης, ευχόμενος επιστροφή της πόλης στην Α1 Εθνική Ανδρών του πόλο.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
«Έπαιρνα κολλαγόνο για 3 μήνες και αυτά είναι τα αποτελέσματα»
Συνεργασία Πανεπιστημίου Πατρών και Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ΦΩΤΟ
Στην Ιαπωνία είναι πολύ μπροστά: Βάζουν στα αεροδρόμια συμπιεστές ρούχων
Καμένη κατσαρόλα: Το απλό «trick» με Coca-Cola που εξαφανίζει τα καμένα χωρίς τρίψιμο
Πάτρα: Ημερίδα για την παιδική φτώχεια – Στο επίκεντρο οι δράσεις στη Δυτική Ελλάδα από την Περιφέρεια ΦΩΤΟ
