Ο Νίκος Ρουμελιώτης στα αναπτυξιακά της Ολυμπιάδας
Ένα νέο ρόλο ανέλαβε πλέον ο πολύπειρος Νίκος Ρουμελιώτης ο οποίος πλέον θα είναι επικεφαλής των ακαδημιών των τμημάτων βόλεϊ της Ολυμπιάδας, όπως ανακοίνωσε η τελευταία.
Η ανακοίνωση αναφέρει: «Με ικανοποίηση ανακοινώνουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με τον προπονητή Νίκο Ρουμελιώτη. Θα αναλάβει την οργάνωση και προπόνηση των αναπτυξιακών του ανδρικού τμήματος.
Ο Νίκος Ρουμελιώτης υπήρξε επί σειρά διεθνής και αρχηγός της Εθνικής ομάδας καθώς και Ολυμπιονίκης (5η θέση το 2004). Ξεκίνησε από την ΕΑΠ και έχει αγωνιστεί στο υψηλότερο επίπεδο στην Ελλάδα έχοντας πρωτάθλημα και νταμπλ με τον Ολυμπιακό καθώς και σε ΑΡΗ και ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ.
Τέλος διαθέτει δίπλωμα προπονητή Α’ κατηγορίας.
Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή σεζόν με υγεία»!
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Η ICE αγοράζει σκυλιά ρομπότ για να κυνηγά μετανάστες
Σχολεία: Ένα μόνο τριήμερο φέτος. Όλες οι γιορτές και οι αργίες
Europa League: Το σύστημα διεξαγωγής, τι ισχύει με την απευθείας πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης
Για καταιγίδα κυβερνοεπιθέσεων με AI προειδοποιούν OpenAI και η Google και 100 εταιρείες
Τι σημαίνει όταν επιλέγουμε να φοράμε μόνο μαύρα ρούχα;
