Ο Νίκος Ξανθόπουλος στέλνει μήνυμα στους νέους! ΦΩΤΟ

Ο αγαπημένος ηθοποιός που είναι ιδιαιτέρως ενεργός στα κοινωνικά του δίκτυα πρόσφατα έζησε μια άβολη στιγμή με την δημόσια αντιπαράθεση που είχε με την ανιψιά του μετά από ανάρτηση που έκανε ο ίδιος στο facebook.

Ηθοποιός

Ακμαιότατος στα 88 του χρόνια ο αγαπημένος ηθοποιός του παλιού ελληνικού κινηματογράφου Νίκος Ξανθόπουλος που βρίσκεται στην Κρήτη, και μαζεύει ελιές, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος μέσα από ανάρτησή του στο Facebook.

Το παιδί του λαού όπως τον χαρακτήριζαν όλοι μοιράστηκε μία σειρά από φωτογραφίες, όπου βλέπουμε τη διαδικασία που ακολουθεί για τις ελιές. Στη λεζάντα της ανάρτησης αναφέρει: «Μαζεύουμε ελιές. Χαθήκαμε απ’ την πιάτσα. Θέρος, τρύγος, πόλεμο, λέγανε οι παλιοί. Ξεχάσανε βέβαια κι αφήσαν απ’ έξω το μάζεμα της ελιάς, που θέλει χρόνο. Ισως γιατί και να καθυστερήσεις λίγο, πάλι τις μισές θα τις βρεις να τις μαζέψεις. Τώρα τελευταία εκτός από τους αγέρηδες, κλέβουνε κιόλας. Στο λιοτρίβι κάποιοι αλέθουν χωρίς νάχουν ούτε ένα δέντρο… Αλλαξαν οι καιροί. Οι οικογένειες σπανίως σεγκοντάρουν πια, έχουν άλλες δουλειές. Ετσι φτάνει να σου κοστίζει το λάδι σαν να το αγοράζεις από τη μαρκέτα…Σημεία των καιρών…».

Ηθοποιός

Να υπενθυμίσουμε ότι ο αγαπημένος ηθοποιός που είναι ιδιαιτέρως ενεργός στα κοινωνικά του δίκτυα πρόσφατα έζησε μια άβολη στιγμή με την δημόσια αντιπαράθεση που είχε με την ανιψιά του μετά από ανάρτηση που έκανε ο ίδιος στο facebook.

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments