Ο Νηρέας έκλεισε τη σεζόν με πλέι-οφ! – Φωτογραφίες
Ο Νηρέας κατάφερε να προκριθεί στα πλέι-οφ της Εθνικής κατηγορίας του πόλο, με τη θυγατρική ομάδα της ΝΕΠ να κλείνει έτσι με πολλά χαμόγελα τη φετινή σεζόν.
Ο Νηρέας όχι μόνο θα αγωνίζεται και του χρόνου στην Εθνική κατηγορία του πόλο, αλλά κατάφερε να κερδίσει με το σπαθί του μια θέση και στα πλέι-οφ του πρωταθλήματος, ολοκληρώνοντας τη φετινή αγωνιστική περίοδο με χαμόγελα, «οικογενειακό» κλίμα και πολλές συγκινήσεις, παρά το χαμηλό μπάτζετ.

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι χαρακτηριστικές για το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα, με τον πρόεδρο του συλλόγου Νίκο Πολίτη να δηλώνει τα εξής ως απολογισμό: «Ενα υπέροχο ταξίδι για τον Νηρέα Πατρών έφτασε στο τέλος του. Ελπιζω να το χάρηκαν τα παιδιά διότι για εκείνα έγινε όλο αυτό. Αν το χάρηκαν οι παίκτες μας, τότε θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας, δίνοντας ραντεβού στις πισίνες για ακόμη μια περιπέτεια».

Για την ιστορία, οι αγώνες της α΄ φάσης των πλέι-οφ διεξήχθησαν στο δημοτικό κολυμβητήριο της Πετρούπολης, με τη θυγατρική ομάδα της ΝΕΠ να αντιμετωπίζει Παναιτωλικό, ΝΟ Ρεθύμνου και Ολυμπιάδα Πετρούπολης, γνωρίζοντας ισάριθμες ήττες.

Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Τα 12 τρόφιμα «σωτήρες» για όσους δεν έχουν χρόνο να μαγειρεύουν
Η AI μεταμορφώνει το Google Earth και μπορείς να δείς τον Παρθενώνα πριν 2500 χρόνια
Τίτλοι τέλους για τις Σχολικές Επιτροπές του Δήμου Πατρέων ΦΩΤΟ
Το αθώο σφάλμα των οδηγών που διαλύει την αντλία καυσίμου και κοστίζει ακριβά
Το σκάφος διασώστης της NASA χρειάζεται τώρα το ίδιο διάσωση
Το πρόγραμμα της εβδομάδας στο «Πολύεδρο»
«Τηγανητά» αυγά χωρίς σταγόνα λάδι: Το μυστικό που απογειώνει τη γεύση και σώζει θερμίδες
Οι πολιτιστικοί σύλλογοι της Αιγιάλειας δίνουν ζωή στον Αύγουστο
