Ο ΝΟΠ επαφή με τον Εθνικό για φιλικό
Γράψαμε πρόσφατα ότι η διοίκηση του ΝΟΠ έχει έρθει σε επαφή με Αθηναϊκές ομάδες για να ταξιδέψουν στην Πάτρα και να δώσει ένα φιλικό γιορτή ώστε να πανηγυρίσει μπροστά στο κοινό του την άνοδο της στην Α1Εθνική.
Η ομάδα με την οποία έχει γίνει συζήτηση και είναι καταρχήν θετική για να ερθει στην Αχαϊκή πρωτεύουσα είναι ο Εθνικός και αυτό που απομένει πλέον είναι να βρεθεί η κοινή ημερομηνία ώστε να κλειστεί το φιλικό παιχνίδι.
Βέβαια, σημείο κλειδί αποτελούν και οι καιρικές συνθήκες που πρέπει να είναι ευνοϊκές, καθώς το μεγάλο φιλικό έχει προγραμματιστεί να γίνει στο ανοιχτό κολυμβητηρίου του ΝΟΠ.
Την ίδια ώρα οι «δαίμονες» συνεχίζουν κανονικά τις προπονήσεις κάτω από τις οδηγίες του Δημήτρη Κραβαρίτη.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Τι σημαίνουν οι καφέ άκρες στα φυτά – Το λάθος με το πότισμα
Το GTA 6 αποκαλύπτεται και το Netflix το δείχνει πρώτο
Συνεργασία της Παιδικής Κατασκήνωσης στα Ροΐτικα με τον ΝΟΠ ΦΩΤΟ
«Φίλτρο» της ΑΑΔΕ στις τραπεζικές καταθέσεις: Πότε το χαρτζιλίκι και οι αναλήψεις θεωρούνται κρυφή δωρεά
Το «ντόνατ» της OpenAI: Όλα όσα ξέρουμε για την πρώτη της συσκευή με υπογραφή Jony Ive
«Πανικός» στο πανηγύρι της Οβρυάς με Βελισσάρη ΒΙΝΤΕΟ
Δεκαπενταύγουστος 2026: Πόσο αυξάνεται το μεροκάματο το Σάββατο
Απεριόριστο ChatGPT δωρεάν: Η OpenAI καταργεί τα όρια στις συνομιλίες
