Ο ΝΟΠ έτοιμος για την δύσκολη έξοδο με Εθνικό
Με ανεβασμένη ψυχολογία από την πρώτη φετινή νίκη, η ομάδα πόλο του ΝΟΠ αντιμετωπίζει αύριο μεσημέρι (14.30) τον Εθνικό για την 11η αγωνιστική της Α1 Εθνικής που είναι και η τελευταία της χρονιάς.
Η πατρινή ομάδα παρά τα μικροπρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει θα επιδιώξει να πάρει θετικό αποτέλεσμα, καθώς μην ξεχνάμε ότι οι δυο ομάδες είναι κοντά σε δυναμικότητα και το παιχνίδι του πρώτου γύρου που έγινε στην Πάτρα έληξε ισόπαλο.
Στο μέτωπο των απουσιών, οι Μέσκχι και Κιριακίντι που είχαν ταλαιπωρηθεί από ίωση έχουν μπει στις προπονήσεις και σήμερα αναμένεται να μπει και ο Μπεριστιάνος που επίσης είχε μείνει εκτός στον αγώνα κυπέλλου με την Βουλιαγμένη. Στα συν ότι στον αγώνα κυπέλλου ξεχρέωσε την τιμωρία του Μπετχαβάς και έτσι είναι διαθέσιμος για την αυριανή αναμέτρηση.
Η προετοιμασία του ΝΟΠ θα ολοκληρωθεί σήμερα με απογευματινή προπόνηση και η αποστολή θα αναχωρήσει αύριο για την Αθήνα.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Δεκαπενταύγουστος 2026: Πόσο αυξάνεται το μεροκάματο το Σάββατο
Η Meta παραδέχεται παραβίαση από AI μοντέλο της
Ζώδια Σήμερα 7/8: Ξαφνικές ειδήσεις και μεγάλες ανατροπές!
Τουρισμός για Ολους 2026: Τα SOS για να κερδίσετε το voucher διακοπών
Το Minecraft έρχεται στο Nintendo Switch 2 όπως δεν το έχετε ξαναδεί
«Θερινό Σινεμά – Μαζί για την Ψυχική Υγεία» από τον Σ.Ο.Ψ.Υ Πάτρας
Δεν ανοίγει η μπάρα στα διόδια με το e-pass ενώ έχει χρήματα «μέσα»;
Η Google ΑΙ ο Hassabis και η δήλωση για την θεραπεία του καρκίνου που εξηγεί τις αλλαγές στην κορυφή
